Netbet îţi oferă un pariu gratuit de 100 RON pentru Madrid Open

Cel mai important turneu de tenis din saptamana urmatoarea este cel de la Madrid. Vom avea pe zgura de la Madrid cei mai buni jucatori din circuit, atât în întrecerea masculină, cât şi în cea feminină, din care nu va lipsi şi deţinătoarea trofeului, compatrioata noastră, Simona Halep. Cum foarte mulţi vor paria pe acest turneu din capitala Spaniei, casa de pariuri pe internet NetBet a decis să ofere un pariu gratuit celor care o aleg pe ea pentru plasarea pariurilor. Valoarea acestui pariu gratuit este de 100 RON..

Plasează 5 bilete simple (un meci pe bilet) live sau pre-live cu o miză minimă de 50 RON fiecare şi cu o cotă de minim 1.60 pe 5 meciuri diferite din fazele iniţiale ale turneului (5-11 mai). Indiferent dacă vei câştiga sau vei pierde cele 5 pariuri vei fi răsplătit cu un pariu gratuit de 100 RON pe care îl poţi folosi pe disputele din fazele finale de la Madrid Open.

Dacă vrei să primeşti un pariu gratuit de 100 RON urmează paşii

  1. Dă click aici şi deschide cont la Netbet
  2. Intră pe pagina Promoţii din secţiunea Pariuri a site-ului Netbet
  3. Accesează pagina promoţiei 100 RON FREEBET - Madrid Open
  4. În acea pagină dă click pe butonul Înscriere

Trebuie să urmezi paşii de mai sus până pe 11 mai la ora 23:59. Altfel nu vei primi pariul gratuit de 100 RON.

Pariul gratuit va trebui plasat pe un bilet cu cota minimă 2.00 sau pe un bilet combinat care să conţină doar evenimente cu cota minimă 2 din oferta de pariere NetBet pentru fazele finale (sferturi - finală) de la Madrid Open. Dacă pariul este câştigat vei primi în cont profitul (câştig total - 100 RON) în bani reali, fără să mai fie nevoie să îndeplineşti alte condiţii de rulaj.

Cu Irina Begu, Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea alături de Simona Halep pe tabloul principal mai mult ca sigur vei găsi cel puţin 5 ponturi tenis pe care să le plasezi pentru a primi pariul gratuit de 100 RON

Pariază acum pe meciurile de la Madrid Open la NetBet şi profită de cadoul oferit!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi