Netbet introduce metoda de plată Smith & Smith

Veste bună - Netbet a introdus de curând o nouă metodă de plată - posibilitatea de a depune și retrage bani prin agențiile Smith&Smith.

Cu nu mult timp în urmă casele de pariuri care activau atât în mediul online cât și offline (Fortuna, Superbet, Stanleybet, Casa Pariurilor, Mozzarbet) aveau un avantaj în detrimenul celorlalte agenții de pe internet, și anume acela că ofereau posibilitatea de a alimenta contul de pariuri online direct din agenții stradale. Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016) a găsit un mod de a contraataca, și anume acela de a colabora cu instituția de plată Smith&Smith.

Joacă acum la Netbet! Te așteaptă un bonus atractiv de bun venit!

Smith&Smith are 70 de agenții în toată țara, iar numărul lor este în continuă creștere. Partea bună este aceea că ele nu sunt focusate pe o anumită zonă sau județ, ci putem găsi măcar câte o agenție în aproape fiecare oraș cât de cât important. Deci aceasta este o metodă de plată la care au acces destul de mulți români. AICI poți găsi o listă cu toate locațiile Smith&Smith din România.

Pentru a depune tot ce ai de făcut este să te duci la cea mai apropiată sucursală, să înmânezi casierei buletinul și banii, și să îi precizezi numele de utilizator. Când vrei să scoți bani, va trebui să soliciți pe site o retragere, după care vei primi un mail care conține un cod unic de identificare a tranzacției. Pe lângă buletin și userul de cont, va trebui să precizezi casierei și acest cod.

Tranzacțiile, fie că este vorba de depuneri sau retrageri, au loc instant, sunt confidențiale și sunt scutite de taxe și comisioane aferente. Vorbim astfel de o metodă de plată care cu siguranță va fi pe placul pariorilor români, care acum se pot descurca fără probleme fără card, cont bancar sau portofel electronic. Poți afla mai multe informații despre această nouă metodă de plată direct de pe blogul Netbet.

Joacă acum la Netbet! Te așteaptă un bonus atractiv de bun venit!

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi