Netbet - o casă de pariuri care a crescut foarte mult în ultimii ani!

Află tot ce trebuie să știi despre Netbet și progresul ei pe piața de pariuri sportive din România. Vezi cu ce a venit nou și care sunt punctele forte care au transformat-o într-o casă de pariuri online de top!


Netbet a intrat rapid în topul pariorilor români

Atunci când a fost reglementată piața de pariuri sportive de la noi din țară, Netbet (deschide un cont acum) a fost una dintre primele case de pariuri online care a obținut o licență provizorie, ea fiind chiar prima pe lista ONJN. Aceasta a fost o surpriză destul de mare la momentul respectiv, deoarece până în 2015 aproape nici un român nu cred că a auzit de această agenție, și asta pentru că ea nu oferise în trecut servicii clienților de la noi din țară.

Deschide acum un cont la Netbet pentru a primi un bonus foarte atractiv pentru prima depunere!

Chiar și așa, Netbet avea o experiență de 15 ani în domeniul gamblingului online, ea oferind servicii la peste 2 milioane de clienți din Anglia, Franța și din alte țări vorbitoare de limba engleză și franceză. Această experiență s-a simțit din plin, deoarece Netbet a urcat foarte rapid în topul preferințelor pariorilor români, ea fiind în acest moment una din cele mai bune trei agenții licențiate. Și că tot veni vorba de licență, acest operator a primit de curând dreptul de a opera pe teritoriul țării noastre pentru încă 10 ani (conform  D.ONJN 1279 /29.06.2016).

netbet-interfata.png


Care sunt punctele forte ale agenției? 

Dar ce oferă această casă de pariuri online de este atât de apreciată? În primul rând clienții noi beneficiază de un pachet de bun venit foarte tentant pe care îl poți descoperi aici : https://pariurix.com/agentii/netbet/promotii. Tot aici poți găsi informații și despre alte promoții de top oferite de Netbet clienților. Pagina este actualizată constant, astfel încât acolo vei găsi afișate cele mai noi oferte!

În al doilea rând, site-ul este stabil și bine organizat, are o interfață plăcută, este oferit un serviciu de live chat dar și unul de suport telefonic, ambele disponibile zilnic în română între orele 10:00 și 23:00, astfel încât clienții chiar nu au nici un motiv să se plângă. Plus că depunerea minimă începe de la doar 10RON, sunt acceptate toate metodele de plată cunoscute și nu numai (poți depune inclusiv din sucursalele Smith & Smith sau din agențiile Favbet), nu sunt percepute taxe, iar miza minimă începe de la numai 0,07€. Află mai multe!

Ce ți-ai mai putea dori? Poate o ofertă sportivă bogată, dar Netbet stă bine și aici.Acest operator acoperă foarte multe sporturi (peste 30), și are de multe ori cea mai bună ofertă live. Platforma de pariuri live este optimizată bine, și merge ireproșabil atât de pe PC, cât și din cadrul aplicației Netbet pentru IOS și Android. Mai sunt și alte capitole la care Netbet iese în evidență. Este una din puținele agenții care oferă cash out parțial, transmisiuni live video și o aplicație de mobil pentru jocuri de cazino! Deci nu este nici o surpriză că acest operator a ajuns să fie atât de popular într-un timp atât de scurt. 
 

Deschide acum un cont la Netbet pentru a primi un bonus foarte atractiv pentru prima depunere!

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi