Netbet - cum plasezi un pariu de pe mobil sau tabletă!

Află cum joci de pe mobil la Netbet și încasează un bonus atractiv pentru primul pariu plasat de pe telefon sau tabletă! NetBet (deschide cont acum) este una dintre agenţiile de pariuri care au obţinut licenţa pe teritoriul României, iar oferta ei vă poate surprinde în mod plăcut. Are şi o platformă de mobil, pentru folosirea căreia oferă bonus chiar şi un pariu gratuit. Aveţi toate motivele să testaţi acest operator de pariuri online, mai ales că o puteţi face foarte simplu de pe telefonul mobil sau tableta.

Plasează acum de pe mobil la una dintre cele mai bune case de pariuri licențiate!

 

Bonusul NetBet mobil

ATENȚIE! Întâi verifică pe site-ul Netbet să vezi dacă această promoție mai este de actualitate, sau accesează acest link : https://pariurix.com/agentii/netbet/promotiiTotuși, din momentul în care Netbet a intrat pe piața în România și până când acest articol a fost actualizat (aprilie 2017) promoția a fost oferită constant tot timpul.

NetBet (D.ONJNJ 1279/29.06.2016) te recompensează pentru folosirea platformei sale de mobil şi pentru primul astfel de pariu primeşti un bonus de până la 40 RON. Ai totuşi de îndeplinit câteva condiţii: 

  • doar primul pariu pe mobil va fi luat în considerare, dacă îndeplineşte cerinţele de cotă minimă (1.60). La pariurile combinate fiecare selecţie trebuie făcută pe cotă de minim 1.60
  • bonusul va fi creditat pe cont în maxim 24 de ore de la plasarea pariului .
  • această promoţie este valabilă o singură dată.
  • trebuie să îndepliniți condiția de rulare pentru bonus în termen de 60 de zile de la primirea acestuia.
  • trebuie să aveţi minim un depozit înregistrat ca să vă calificaţi pentru această promoţie.
  • bonusul trebuie rulat de opt ori (x8) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retras.

În continuarea acestui articol vă vom prezenta pas cu pas platforma de mobil NetBet, care se va dovedi una extrem de atractivă şi uşor de folosit. Nu veţi găsi diferenţe faţă de varianta desktop, în sensul că aveţi aceleaşi opţiuni, inclusiv depuneri si retrageri. Toate meciurile live le găsiţi şi în oferta pentru mobil, indiferent de sporturi. Un aspect foarte important este interfaţa în limba română, care nu se găseşte la toate platformele pentru mobil de pe piaţă.

 

Primul pariu de pe mobil la NetBet

Să plasezi un pariu de acest gen la NetBet este extrem de simplu şi mai jos aveţi prezentat detaliat acest pas. Pagina principală a interfaţei pentru mobil arată astfel:

 

După cum puteţi observa foarte simplu se alege sportul favorit, iar în centrul imaginii vă apar trei secţiuni de pariere : “Evenimente în curs”, “În aşteptare” şi “Pariuri de top”. În prima dintre ele regăsiţi evenimentele aflate în desfăşurare şi pe care puteţi paria live la NetBet. Daţi click pe fotbal de exemplu şi vor apărea meciurile live de fotbal disponibile în ofertă. La fel şi pentru celelalte sporturi. În secţiunea “În aşteptare” regăsiţi evenimentele viitoare care sunt disponibile pentru pariere şi aveţi posibilitatea să le sortaţi după sport sau ora de start. Secţiunea “pariuri de top” vă indică cele mai importante evenimente care vor urma.

Pentru a plasa un pariu din lista de evenimente în curs, pur şi simplu daţi click pe cota din dreptul pronosticului dorit. Pentru alte opţiuni de pariere la un eveniment, daţi click pe numărul din partea dreaptă a meciului şi vor apărea toate opţiunile de pariere pentru evenimentul respectiv.

Dacă doriţi să plasaţi un pariu pe evenimente viitoare din diferite sporturi, daţi click pe “Meniu”, aflat în partea din stânga sus a paginii. Selectaţi secţiunea “Sport” şi vor apărea toate sporturile existente în oferta NetBet. Selectaţi sportul preferat şi vor apărea toate ligile, turnele sau competiţiile cu evenimente disponibile pe acel sport.

Spre exemplu, dacă doriţi să căutaţi un eveniment din fotbal procedaţi după cum urmează:

Să zicem că doriţi să plasaţi un pariu pe un meci de fotbal din Premier League. După ce aţi selectat fotbalul ca sport preferat, vă apare lista cu ţările şi competiţiile care au evenimente în ofertă.

Căutaţi “Anglia – Premier League” în această listă şi selectaţi-o cu un click. Imediat apare lista cu meciuri viitoare.

Am ales ca exemplu meciul Manchester United vs Totenham şi pentru a plasa un pariu pe rezultat final daţi click pe cota din dreptul pronosticului. Pentru restul de pariuri pe acest eveniment daţi click pe cifra din dreptul meciului şi selectaţi apoi cota de sub pronosticul preferat.

După selectarea pronosticului, pe ecranul telefonului se va încărca tichetul de pariuri. Dacă doriţi să mai selectaţi şi alte pronosticuri procedaţi pentru fiecare în parte cum aţi văzut mai sus. Fiecare pronostic va fi salva pe tichet. Dacă vă răzgândiţi şi vreţi să ştergeţi o selecţie de pe tichet, o puteţi face foarte simplu, selctând “x”-ul culoare roşu din stânga evenimentului. Introduceţi miza şi click pe “Plasează Pariurile”.

ATENŢIE! La NetBet nu puteţi juca bilete sistem de pe telefon sau tabletă.

Accesarea contului este foarte simplă şi în varianta de mobil la NetBet şi se face de pe pagina principală. Aveţi acces la contul vostru şi puteţi efectua depuneri sau retrageri exact ca în varianta desktop. Dacă selectaţi “Meniul” aflat în partea din stânga sus vi se vor deschide mai multe opţiuni printre care “Istoric Pariuri, “Detalii Pariuri”şi “Setări”. 

De menţionat că la “Istoric Pariuri” aveţi şi opţiunea “Pariuri în desfăşurare”. Tot din acest meniu puteţi consulta termenii şi condiţiile site-ului sau puteţi contacta operatorul chiar de pe mobil.

Cazinoul NetBet de pe telefonul mobil

Puteţi accesa foarte simplu jocurile de casino cu platforma NetBet mobil şi asta se face tot de pe pagina de pornire prezentată într-o imagine mai sus. Selectaţi printr-un click “Cazinou”, aflat lângă opţiunea “Sport” şi bucuraţi-vă de cele mai populare jocuri.

 

 

UPDATE 28 aprilie 2016: În prezent la agenţia de pariuri online Netbet beneficiezi de un bonus de 100% din prima depunere până la 350 RON. Oferta este valabilă doar dacă deschizi cont la operator accesând un link de pe site-ul PariuriX. Mai multe detalii despre acest bonus poţi citi în articolul Bonus exclusiv PariuriX la Netbet: 100% din prima depunere până la 300 RON!

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive