Netbet are o super promoție la Steaua vs Dinamo! Primești câte 30RON bonus la fiecare gol marcat!

Super promoție pregătită de Netbet la ”Eternul derby” dintre Steaua și Dinamo: la fecare gol marcat vei primi 30RON bonus! Tot ce ai de făcut pentru a beneficia de pe urma acestei oferte este să pui un pariu pe acest meci de minim 100RON. Pariul poate fi pus pe orice opțiune dorești, și nu are importanță dacă este câștigător sau pierzător!

Deschide un cont acum pentru a beneficia de pe urma acestei promoții! Te așteaptă și un bonus de 1,550RON!

netbet.png

 Cum aplic pentru această ofertă?

  • Intră pe site-ul Netbet și plasează orice pariu pre-meci sau live pe meciul Steaua vs Dinamo pe minim 100RON, dar nu mai târziu de ora 21:00.
  • Accesează Promoții și dă click pe oferta ”Steaua și Dinamo înscriu pentru tine”.
  • Apasă pe butonul ”Înscriere” până cel târziu la ora 19:30GMT (22:30 ora României).

Vezi pontul lui Dan Ștefănescu la meciul Steaua vs Dinamo: https://pariurix.com/steaua-vs-dinamo-derby-ca-pe-vremuri-pontul-lui-dan-stefanescu.html

 

Cum primesc bonusul?

Pentru fiecare gol marcat în meci vei primi un bonus de 30RON. Dacă de exemplu partida se încheie cu scorul de 1:1, atunci vei primi 60RON bonus indiferent de rezultatul pariului tău. Bonusul este acordat în maxim 48 de ore de la terminarea meciului.

 

Cum deblochez bonusul?

Bonusul trebuie rulat de opt ori pe cote de minim 1.60 și este valabil timp de 7 zile din momentul în care a fost creditat pe cont. Asta înseamnă că dacă primești un bonus de 60RON, vei avea de rulat suma de 480RON. 

Pariurile simple de tipul Handicap sau Sub / Peste nu se califică pentru îndeplinirea condițiilor de rulaj. Pe de altă parte, ele vor conta dacă le joci în cadrul unor pariuri combinate. Pariurile de tipul Forecast / Tricast plasate pe curse de cai nu vor conta nici ele la rulaj.

 

Părerea noastră despre această ofertă

Dacă aveai de gând să pariezi pe Steaua vs Dinamo, atunci ai toate motivele din lume să o faci la Netbet (D.1279 /29.06.2016) pentru că poți primi un bonus consistent fără a fi necesar să faci ceva ieșit din comun. Condițiile de rulaj nu le considerăm dificile din moment ce rulajul se face în mod natural, plus că la această ofertă nu ai nimic de pierdut, ci numai de câștigat.

Ultimul meci direct dintre cele două combatante s-a încheiat 2:2, iar în 2014 am avut chiar și un meci cu șapte goluri (5:2 pentru Steaua în Cupa României), deci nu este exclus ca și în această seară să vedem câteva reușite. 

Deschide acum un cont la Netbet și primești un bonus de 1,550RON oferit pe durata primelor cinci depuneri!

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi