NetBet a primit premiul de "Operatorul de pariuri sportive european al anului" din partea CEEGA

bonus-netbet.JPG

La prima ediţie a Central & Eastern European Gaming Awards (CEEGA) a desemnat NetBet.ro drept operatorul de pariuri sportive european al anului. Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc la Budapesta Hilton în data de 20 septembrie 2016 fiind organizată de către eeGaming.org.

NetBet a reuşit să câştige "bătălia" cu Unibet şi Sportingbet şi datorită "extinderii efective pe piaţa multi-europeană". În prezent NetBet este licenţiată atât în România, cât şi în ţări precum Franţa, Irlanda, Italia sau Anglia.

Aceasta este o mare recunoaştere a investiţiei făcute în construirea unui mare produs pentru piaţa europeană. Premiul este un tribut adus personalului nostru, care a livrat un produs de clasă mondială clienţilor noştri de pe întreg continentul.
- Alexandre Mangaud (NetBet Marketing Manager)

Clienţilor din România NetBet le oferă un bonus la fiecare din primele 5 depuneri, bonus care ajunge la suma maximă de 1.500 RON. Dacă însă contul este deschis după ce a fost accesat link-ul netbet.ro sau oricare alt link de afiliat de pe site-ul nostru în loc de 100% din prima depunere până la 450 RON bonusul va fi de 100% până la 500 RON!

Pariază acum la "Operatorul de pariuri sportive european al anului 2016"!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi