Nepoata şefului fotbalului din Spania, răpită şi ucisă în Mexic!

Preşedintele Federaţiei Spaniole de fotbal, Angel Maria Villar este în doliu. Răpită în urmă cu o săptămână în Mexic, nepoata acestuia a fost găsită moartă într-un canal de ape reziduale. În vârstă de 39 de ani, Maria Villar Galaz a fost descoperită de poliţişti legată de mâini şi de picioare şi cu un sac din plastic pe cap. Răpitorii au ucis-o, deşi familia sa le plătise o parte din banii ceruţi pentru răscumpărare, în jur de 10 mii de euro, a anunţat ministrul spaniol de externe, Garcia-Margallo. Femeia a fost răpită în Toluca în timp ce scotea bani de la un bancomat. 

Conform anchetatorilor, Maria Galaz a murit la o zi după ce a fost răpită, prin asfixiere. Pe corpul victimei nu a fost găsită nicio urmă de violenţă, dar femeie a fost violată de către răpitori înainte ca aceştia să o omoare. Poliţiştii, care au deschis o anchetă pentru crimă, nu au mai găsit niciun act asupra femeii. După ce au răpită-o, anchetatorii şi-au dus victima într-un stat vecin pentru a li se pierde urma. Un om fără adăpost a văzut trupul femeii şi a anunţat poliţia. 

Anchetatorii caută acum indicii care să-i conducă spre răpitori. Au fost audiaţi deja câţiva martori, care au povestit că femeia ar fi fost urmărită cu câteva zile înainte ca aceasta să fie răpită. 

Avem câteva piste pe care le urmărim. Avem dovezi clare că Maria Villar Galaz a fost răpită de un grup organizat,

---a declarat procurorul care anchetează cazul

Autorităţile din Mexic au demarat deja procedurile de repatriere a victimei, imediat după ce soţul femeii a identificat cadavrul la morga. Anual, în Mexic se înregistrează aproximativ 1500 de răpiri. De cele mai mai multe ori, victimele sfârşesc ca şi nepoata preşedintelui Federaţiei Spaniole de fotbal. 

Angel Maria Villar conduce federația spaniolă din 1988 și este membru al Comitetului Executiv al FIFA din 1998. A fost unul dintre cei trei candidaţi la preşedinţia UEFA, dar a ales să se retragă din cursă înaintea alegerilor de săptămâna trecută. Preşedinte a fost ales slovenul Aleksander Ceferin, care a fost preferat în faţa olandezului Michael van Praag.

 

Foto: mundodeportivo.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi