Negreanu s-a apucat de golf! În ce competiție va juca asul din poker

Vedeta celor de la PokerStars, Daniel Negreanu va participa la noua campanie ”Major Series of Putting” (MSOP), o competiție nemaiîntâlnită de golf la care pot lua startul mari campioni din poker, dar și oameni obișnuiți. Campion mondial și jucătorul cu cele mai mari câștiguri (32 milioane dolari), Negreanu va avea un dublu rol - ambasadorul campaniei finanțate de Lune Rouge și jucător, în același timp! 

Competiția nu-și are rostul fără Negreanu (foto: bankrollmob.com). ”Este ca atunci când joci golf fără crosă sau când faci sex fără să ai orgasm”, scriu jurnaliștii de peste Ocean despre prezența românului, prieten cu fostul președinte SUA - Barack Obama. Negreanu a acceptat fără să stea pe gânduri propunerea și a anunțat că e gata să dea totul pe teren, așa că americanii pot paria că va fi pregătit 110% pentru această nouă provocare. 

Negreanu face echipă cu Brad Faxon, câștigător a 8 turnee din circuitul profesionist de golf PGA Tour, dar lista cu doritori va rămâne în continuare deschisă toată vara - inedita competiție de golf se va desfășura între 27 octombrie și 5 noiembrie. Potrivit site-ului MSOP, organizatorii oferă doritorilor din întreaga lume posibilitatea de a se înscrie în turneu. Se așteaptă însă că aproape 65% dintre competitori să fie ”locali”, ei neavând nevoie de un pașaport sau de o sumă importantă de bani pentru a lua parte la întrecere.

Deschide cont la camera de poker recomandată de PariuriX! 

Ceea ce face ca această competiție să fie extrem de accesibilă este că oricine poate participa la calificările regionale în schimbul unei taxe de doar 10 dolari. Campionatul se va desfășura pe un stadion nou, construit special, amplasat în spatele ”Planet Hollywood” din Las Vegas. Arena de 20 000 metri pătrați are 18 găuri, cu distanțe între ele de la 3 la 15 metri - cu par de două lovituri per țintă. Întrecerea poate fi urmărită de spectatori din barul sau restaurantul aflat la primul nivel al stadionului care mai dispune de o zonă de jocuri la liber și un sector pentru VIP-uri. 

Daniel Negreanu se antrenează pentru competiția de golf din Las Vegas, din toamnă. (captură foto: youtube)

MSOP este finanțată de compania Lune Rouge, responsabilă de celebrul ”Cirque du Soleil”, dar și de către Guy Laliberte - fondatorul One Drop, o companie care promovează antreprenoriatul și inovația în sectoare ca industrie, artă, divertisment și imobiliar. Preliminarii competiției de golf au început în ianuarie, cu peste 250 de evenimente în peste 18 orașe. În luna aprilie, MSOP a anunțat încă 250 de turnee de calificare, iar cererile sunt din ce în ce mai numeroase. 

Dacă aveți de gând să vă înscrieți în competiție, sau sunteți prin apropiere, atunci puteți accesa site-ul: https://www.msop.com.en/venue/LasVegas. 

Mai jos îl puteți urmări pe Daniel Negreanu vorbind despre competiția din Las Vegas, dar și antrenându-se pentru întrecerea inedită de golf. 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi