Negreanu, printre marii câştigători la World Championship Of Online Poker. L-a învins în heads-up pe legendarul "Isildur1"

kidpoker.jpg

Negreanu, printre marii câştigători la World Championship Of Online Poker. L-a învins în heads-up pe legendarul "Isildur1"

Daniel Negreanu a fost printre marii câştigători ai World Championship Of Online Poker (WCOOP). Canadianul de origine română s-a impus la turneul H.O.R.S.E Championship, care a avut un buy-in de 2100 dolari. Pentru primul loc, Daniel a fost recompensat cu un cec în valoare de 61.865 dolari.

INTRĂ ÎN CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM PENTRU A PARTICIPA ŞI TU LA CELE MAI INTERESANTE TURNEE!

Unul dintre puţinii jucători profesionişti care joacă impecabil poker şi online (cazul lui Gus Hansen, care din faţa monitorului a pierdut sume uriaşe, a fost tratat pe larg AICI), Negreanu a dat încă o dată măsura talentului său. Cu toate că mulţi au fost de părere, în urmă cu mulţi ani, că sportivul canadian nu va avea acelaşi succes în jocul online, în condiţile în care principala sa armă - read-urile fantastice - nu mai pot fi folosite la potenţial maxim din faţa calculatorului, Negreanu a devenit şi unul dintre cei mai de succes jucători pe Internet.

Lucru demonstrat încă o dată duminică, el reuşind să câştige un turneu care a adunat la start 147 de jucători foarte puternici. Folosindu-se de aliasul "KidPoker" (poreclă dată de la apariţia sa la primele turnee live, când a impresionat prin abilităţile fantastice, în ciuda vârstei fragede), jucătorul din echipa Poker Stars a evoluat fără greşeală.

El a ajuns în heads-up cu o adevărată legendă a pokerului online, nimeni altul decât Viktor "Isildur1" Bloom. Povestea acestuia a făcut ocolul pământului în 2009 (avea doar 19 ani la acea vreme), când a început să joace pe net. În numai câteva luni, după ce investise câteva mii de dolari iniţial, suedezul ajunsese la câştiguri din pokerul online de peste două milioane de dolari. A preferat jocurile cash, pe sume mari, fiind protagonistul unora dintre cele mai mari pot-uri din istorie. Ulterior, Patrick Antonius, Tom Dwan sau Phil Ivey i-au studiat în detaliu jocul, câştigând online împotriva lui, în special la omaha, sume impresionante. Numai împotriva lui Ivey, de exemplu, "Isildur1" a pierdut, în decurs de numai o săptămână, 3,2 milioane de dolari.

În ultima perioadă Bloom a revenit în prim plan, reuşind alte câteva succese remarcabile, dar acum a fost o pradă uşoară pentru Daniel. Acesta i-a făcut în heads-up câteva play-uri de efect, demonstrând că ştie totul despre stilul de joc al nordicului şi despre capcanele care trebuie întinse. Chiar şi aşa, turneul a fost un succes şi pentru Bloom, care s-a ales cu un premiu de "consolare" deloc de neglijat: 48.112 dolari.

Performerul World Championship Of Online Poker (competiţie care s-a încheiat ieri, 26 septembrie) a fost un jucător cu nick-ul “Noogaii”, care s-a impus la $320 NL Hold’em WCOOP Event. În urma succesului obţinut, el a devenit mai bogat cu 120.000 de dolari.


Lista învingătorilor de la WCCOOP:

 

- “F1bonach1” – învingător la the Sunday Kickoff ($22.000)

- Ashley “DYBYDX” Mason – învingător la the Hot $162 ($13.376)

- “nilsef” – învingător la the $215 Bounty Builder ($20.899)

- “ZeelandBoy” – învingător la The Weekender ($20.265)

- “giudaaaaaaaa” – învingător la the Big $109 ($30.854)

- Andrey “Kroko-dill” Zaichenko – învingător la the Hot $162 ($23.159)

- “WhatIfGod” – învingător la the Super-Sized Sunday ($56.679)

- Guilherme “guix2x” Oliviera Brasileiro – învingător la the $109 Bounty Builder ($17.570)

- Hao “onlymany” Tan – învingător la the Bubble Rush ($12.440)

- Celio “vinizuxo” Martins – învingător la the Hot $109 ($20.414)

- “psyhoagromor” – învingător la the Sunday Grand NLHE ($80.540)

- “jaju85” – învingător la the Sunday Grand PLO ($69.753)

- Kyle “KJulius10” Julius – învingător la the Big $215 ($30.049)

- “Noogaii” – învingător la the $320 NL Hold’em WCOOP Event ($120.008)

- “Nurlux” – învingător la the Sunday Cooldown ($25.120)

- “laguna364” – învingător la the Sunday Supersonic ($33.683)

- “iwillwinsm” – învingător la the Hot $215 ($24.568)

- “Soyza” – învingător la the Sunday Wrap-Up ($10.789)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi