Negreanu bagă 2 milioane de dolari în turneele din această vară!

Se spune că trebuie să și dai pentru a câștiga în viață. Iar după acest principiu pare că se ghidează și Daniel Negreanu. Cunoscut sub numele de ”Kid Poker”, canadianul cu origini românești și-a anunțat programul pentru această vară, una extrem de fierbinte pentru ”extraterestrul” din poker. Astfel, el va intra în joc la începutul lunii mai și va pune punct cel mai probabil la începutul toamnei. 

Negreanu (foto: calvinayre.com) va investi, în total, 2 milioane de dolari pentru a lua startul în unele dintre cele mai mari turnee din 2018. Dar, desigur, când câștigi de peste 20 de ori mai mult în carieră acesta este un preț mic pe care îl va plăti..El a câștigat deja din poker peste 36 milioane de dolari în turneele live. Din acest punct de vedere, este cel mai bun dinb pokerul profesionist și, cu siguranță, nu mai are nicio teamă să investească sume mari în competițiile avute în vedere. 

JOACĂ ACUM LA CEA MAI BUNĂ CAMERĂ DE POKER DIN LUME!

Presa de peste Ocean scrie că Daniel Negreanu este pregătit să participe la nu mai puțin de 39 de turnee WSOP între 1 iunie și 15 iulie, după care va mai participa la o serie de alte competiții mai mici. Negreanu bagă în joc 2 milioane de dolari, dar cu siguranță știe ce face - el este și un om de afaceri foarte priceput și știe să-și evalueze riscurile. Deja el a vândut 500.000 de acțiuni pentru fanii care și-au dorit să intre în joc alături de el. 

2016 și 2017 nu au fost cei mai buni ani pentru Negreanu (foto: calvinayre.com). El a jucat în 10 turnee în 2016, ajungând o singură dată la masa finală. De asemenea, el a terminat pe locul patru la turneul WSOP Seven Card Razz de $1.500. Cel mai slab parcurs al său a fost la $1.111 NLHE Little One for One Drop la WSOP, din luna iulie, când a fost eliminat încă de la primele mâini. 

Anul trecut, jucătorul cu șase brățări WSOP și două titluri WPT a participat la 21 de turnee, ajungând la masa finală de 13 ori. În acest an, Negreanu a participat deja la șapte turnee, ajungând de fiecare dată la masa finală. Cu toate acestea el încă nu a reușit să bifeze o primă victorie, după 2015, în turneul NLHE Shark Cage. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi