Negoiţă vrea o schimbare - îl vrea preşedinte la Dinamo pe Marius Stan

Ionuț Negoiță vrea neapărat un preşedinte la Dinamo. A vorbit cu Florin Prunea, dar se pare că afacerea a picat pentru că acesta nu este liber de contract. Acum, şeful lui Dinamo s-a orientat către Marius Stan, scrie gsp.ro. Negoiţă le-ar fi spus apropiaţilor că vrea un preşedinte "ţepos", care să apere interesele echipei în relaţia cu arbitrii şi cu celelalte echipe, dar să fie în acelaşi timp şi un bun organizator. Adică să aibă "ochi" la transferuri şi o atitudine care să impună respect. Stan şi-ar fi dat deja acordul, mai cu seamă că se ştie foarte bine cu antrenorul Ioan Andone. Nu este pentru prima dată când Marius Stan este dorit în "Ştefan cel Mare". Acesta a mai fost aproape de venirea la Dinamo pe când clubul era condus de Nicolae Badea şi Cristi Borcea. 

După ce Oțelul Galați a cucerit titlul în sezonul 2010-2011, Marius Stan s-a retras din fotbal și a fost activ în viața politică a orașului Galați. Stan a fost primar al orașului în perioada 2012-2016, însă a pierdut alegerile organizate în acest an şi acum îşi doreşte să revină în fotbal. 

Săptămâna viitoare, jucătorii de la Dinamo (foto: Ionuţ Tabultoc/Sportpictures.eu) vor urmări filmul "Câin", în regia lui Bogdan Mirică, la o proiecţie specială dedicată lor. Evenimentul va avea loc luni, 10 octombrie, la Băneasa Grand Cinema, iar un număr de bilete va fi pus în vânzare pentru spectatori. Aceştia vor putea urmări thriller-ul în compania fotbaliştilor de la Dinamo, a antrenorului Ioan Andone şi a staff-ului echipei. Filmul "Câini" rulează pe marile ecrane din România din 23 septembrie şi are în distribuţie nume cunoscute, ca Dragoş Bucur, Vlad Ivanov, Gheorghe Visu sau Costel Caşcaval. 

Dinamo a jucat aseară un amical în Belarus cu Dinamo Brest. Jucătorii lui Andone au câştigat cu 3-1, cu golurile marcate de Patrick Petre şi Gnohere - cu o "dublă".. 

Foto: Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi