Nebuniile primei etape: Becali îl tatonează pe omul speriat de brichetă, Sepsi vrea la matineu, stadionul Craiovei în pericol!

Meciul cu Voluntari l-a adus cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali, care a realizat că trio-ul fantastic Budescu – Alibec – Teixeira este zero barat fără Lovin, care să le asigure acestora spatele și care să convingă arbitrul să suspende meciul pentru o brichetă aruncată din tribune.

„Eu m-am luat după Meme și după Mititelu, care mi-au spus că ăștia trei sunt  cei mai buni din România. Nu spun că nu sunt buni, dar nu sunt ce vreau eu, să conducem cu trei-patru zero la pauză, ca să nu am emoții. Azi-noapte nu am putut să dorm și am ieșit în curte să număr oi. Una semăna cu Lovin, și uite așa mi-a arătat Divinitatea că el făcea, de fapt, tot jocul la Astra. Cum s-a retras Lovin, abia i-au bătut pe ăia din Azerbaidjan sau Kazahstan, de unde or fi, în Europa League, și s-au chinuit cu echipa asta străină de la noi, Sepsi”, a spus Becali, care a pregătit milioane de euro ca să îl convingă pe Lovin să își ia ghetele din cui înainte să se pună praful pe ele.

Latifundiarul a explicat și faza în care Ovidiu Popescu a început să danseze în fața balonului, fără să îl mai intereseze meciul, prilejuindu-le oaspeților o mare ocazie de gol. „Aici eu am greșit. M-am luat după un cerșetor, care mi-a spus că Popescu e stresat după ce l-am comparat cu Lampard, că am pus prea mare presiune pe el. Am ascultat și l-am trimis la cursuri de dans. De atunci, are momente din-astea. Mi-a spus Mache că și la antrenamente începe să danseze din senin. Uită unde e. Într-o zi, l-a luat la vals pe De Amorim și în altă zi a făcut un pogo cu Gnohere, după care a  stat două zile în spital”.

În altă ordine de idei, LFP va analiza cererea celor de la Sf. Gheorghe ca meciurilor lor să se dispute la matineu, pentru că jucătorii nu se pot acomoda cu ora înaintată de joc a Ligii I. 

„Dacă aveam meci cu Astra la ora 11:00, câștigam cu siguranță. În special în a doua repriză, a fost evident că jucătorii noștri au acuzat o stare de somnolență, pentru că sunt obișnuiți să doarmă de la ora 20:00 și să se trezească devreme. Am comunicat conducerii că va fi absolut imposibil să jucăm în Liga Campionilor, dacă e să luăm campionatul. Vor dormi pe teren mai adânc decât fundașii centrali ai Stelei la partida cu Voluntari”, a declarat antrenorul ardelenilor. 

Și la Craiova sunt probleme, după ce s-a anunțat că noul stadion va fi în pericol de prăbușire la prima rafală mai puternică de vânt. Olguța Vasilescu nu a exclus varianta ca arena să fie spulberată din interior spre exterior, în cazul în care va fi meci de 1 Decembrie, iar spectatorii vor fi mâncat fasole cu ciolan.

(Scris de Victor Partan)

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi