Nebunia sporturilor din iulie la Unibet

Unibet.ro va ofera o super promotie in luna iulie, special gandita pentru a nu va plictisi in lipsa unei oferte parioristice bogate. Conditiile ofertei sunt extrem de simple si poate opta oricine pentru ea.

unibet.png

Plasati un pariu simplu de cel putin 25 ron (pe o cota de cel putin 1.50) pe cat mai multe sporturi diferite in fiecare saptamana si primiti un bonus atractiv. Cu cat pariati pe mai multe sporturi cu atat bonusul creste. Acesta va fi creditat in cont in fiecare zi de luni a saptamniai urmatoare.

Bonusurile oferite de Unibet sunt oferite dupa cum urmeaza: - pentru pariuri pe 5 sporturi diferite primiti 25 ron bonus - pentru pariuri pe 10 sporturi diferite primiti 50 ron bonus - pentru pariuri pe 15 sporturi diferite primiti 75 ron bonus - pentru pariuri pe 20 sporturi diferite primiti 100 ron bonus - pentru pariuri pe 25 sporturi diferite primiti 125 ron bonus

Tineti cont ca se iau in considerare doar pariurile single pe cote de minim 1.50 si nu aveti voie sa jucati pe acelasi eveniment mai multe pronosticuri (de exemplu sa jucati la un meci de fotbal si 1 si x).

Pentru a obtine un bonus chiar in prima zi a saptamanii urmatoare intrati chiar acum pe Unibet, intrati pe pagina promotiei ''Nebunia sporturilor din iulie'' si inscrieti-va la promotie scriind username-ul in casuta pe care o veti gasi in aceea pagina.

Dati click aici daca nu aveti cont la Unibet si vreti sa va deschideti unul chiar acum.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi