”Nebunia” numită Flopomania! Record istoric după lansare

Abia s-a lansat, că deja s-a înregistrat și primul record! La numai o săptămână distanță, 888poker a înregistrat cel mai mare număr de jucători la mesele de cash simultan pe 2017. ”Nebunia” numită Flopomania (foto: 888poker.ro) a suscitat un interes imens.

"Momentul a fost perfect, căci cei care au intrat să joace turneele majore de weekend - Mega Deep și Whale - au avut ocazia să încerce și noul format de poker. Eu personal m-am distrat de minune, dar mi-am pus și abilitățile la încercare, fiind obligat să joc flopul mână de mână", a comentat ambasadorul camerei, Dominik Nitsche, conform celor de la ro.pokernews.com. 

Flopomania (foto: pokernews.com) a atras cu 50% mai multi jucători pe site, comparativ cu ziua când s-a lansat BLAST. Duminică, traficul a fost cu 11% mai mare pe site decât într-o duminică obișnuit! Niciodată până acum în istoria camerei de poker nu s-au văzut mai multe flopuri într-o singură zi - ceea ce reprezintă și secretul noului format. Cu alte cuvinte, gata cu jocul preflop! Oponentii plătesc un ante, primesc cele două cărți personale și imediat pe masă cade flopul!

Înregistrați-vă acum și primiți 100% până la 3.000 lei ca bonus de bun venit! 

Totodată, a crescut și viteza de joc la mesele cu "flopomani". Spre exemplu, numărul de mâini jucate pe oră a fost cu 15% peste mesele de Texas Hold'em. Date suficiente pentru a vorbi de un succes. Iar operatorii din industria pokerului asta urmăreasc de fiecare dată prin crearea unor noi sisteme de joc - ca jocul să devină unul popular și agreat în lumea jucătorilor. Iar din acest punct de vedere, specialiștii în domeniu spun că Flopmania va avea un viitor măreț. 

Ce este, practic, Flopomania

(foto: 888poker.ro)

Pe scurt, formatul este ”Texas Hold'em No Limit”, dar din care s-a eliminat jocul preflop. Pe 888poker se joacă la mese de șase jucători și, în loc de small-blind și big blind, jucătorii plătesc un ”ante” egal înainte de-a primi cărțile și a vedea flopul. Acest ”ante” poate fi de 5, 10, 30 sau 100 de cenți, iar buyin-ul maxim este de 50 de ori valoarea ”ante”-ului. De exemplu, dacă jucați la o masă cu ”ante” de 0,05$, stackul de start este de 5$. 

Mâna începe direct de pe flop și jucătorul din stânga butonului (fostul small-blind) ”vorbește” primul. De aici încolo, totul revine la regulile clasice din Hold'em. Diferența e că, acum, acțiunea este una intensă. Și asta pentru că șansele ca jucătorii să prindă draw-uri tari, nemaivăzute până atunci, sau câte două perechi sunt acum mult mai mari. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!