Ne dau Daumă totală muntenegrenii? Cine se pregătește să-i ia locul germanului

Cât pe ce să fie ”găurită” în ultimul meci din preliminarii, ”corabia” lui Christoph Daum va încerca acum să nu se scufunde în Muntenegru. Misiunea este însă infinit mai grea decât în meciul cu ceata de ”fotbalyani” (Beglaryan, Haroyan, Mkhitaryan și toți ai lor...). Muntenegrenii vin după o lecție de fotbal predată în Kazahstan, 3-0, adică pe terenul unde România s-a chinuit îngrozitor pentru un amărât de 0-0...

Cam de aici pleacă datele problemei astă seară, în meciul în care Daum (foto: sportpictures.eu) va avea 3 nume noi în lot față de partida cu Armenia. Răzvan Marin, Adi Popa și Alexandru Maxim vor intra titulari în locurile lui Chipciu, Băluță (rezerve) și Pintilii - suspendat. 

Cum ar putea arăta echipa României la meciul cu Muntenegru: Tătărușanu - Benzar, Chiriches, Toșca, C.Ganea - R. Marin, Sanciu- Ad. Popa, Maxim, Stancu - Fl. Andone. 

Ionel Ganea: ”În Germania, Daum nici nu apare la televizor!”

Mulți au sărit cu gura pe Daum la finalul meciului cu Armenia, și pe bună dreptate. Au fost însă care i-au și luat apărarea germanului - iar Dan Petrescu se află printre ei. Nu de aceeași părere cu antrenorul CFR-ului a fost Ionel Ganea. Acesta s-a declarat mai mult decât dezamăgit de conducerea echipei naționalei și a lansat un atac direct la selecționerul Christoph Daum, despre care spune că "în Germania nici nu e arătat la TV". Fostul atacant al României (foto: sportpictures.eu) dă vina pe conducerea FRF pentru situația în care a ajuns fotbalul românesc.


”Am câștigat 3 puncte cu Armenia, dar jocul a lăsat de dorit. Nu pot să-mi explic ce se întâmplă cu Andone. Este convocat în continuare, cu toate că sunt și alți jucători. Cred că greșeala este că Burleanu a pus mână pe Federația Română de Fotbal. Apoi, a adus un antrenor pe care în Germania nu-l arată nici la televizor, înțelegeți?...Ne merităm soarta! 
  
Părerea mea sau a altcuiva în legătură cu viitorul selecționer nu contează, contează doar cea a lui Burleanu. El nu vede că România e la pământ. Mai avem puțin și vom ajunge rușinea Europei. România e distrusă, fotbalul e distrus de când a venit noua conducere FRF. Eu sper ca lumea să se trezească, dar va fi greu, că se dau fel de fel de diurne în pliculeț...”, a replicat Ionel Ganea. 

Stoichiță interimar, Petrescu selecționer    

 

Sunt variantele vehiculate la națională de către cei de la gsp.ro. Conform acestora, Dan Petrescu (foto: sportpictures.eu) ar fi fost deja contactat de șefii FRF. Mai mult, surse federale susțin că e foarte posibil ca țn cazul unui eșec în aceasta seară, Daum să-și anunțe demisia! Va fi momentul în care Mihai Stoichiță ar deveni interimar până când ”Bursucul” și-ar rezolva problemele la CFR.

Problema e că dacă Dan Petrescu acceptă, colegii din generația lui se vor delimita de el, potrivit sursei citate. Astfel, unul dintre foștii lui colegi a comentat sub protecția anonimatului că: "Pentru Hagi bag mâna în foc că n-ar accepta acum funcția de selecționer! La Petrescu am însă dubii mari. Am auzit și eu varianta cu el. Dacă Petrescu acceptă oferta lui Burleanu, eu, unul, mă voi dezice de el! Și cred că mai mulți colegi, dacă nu cumva toți cei din generația de aur o vor face!"...

Așadar meci de totul sau nimic atât pentru naționala României, cât și pentru Christoph Daum în această seară. 

Deschide cont și pariază pe victoria României în Muntenegru la o cotă mărită de 10.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi