Ne ajută statistica meciurilor directe la ceva?

Când plasăm anumite pronosticuri pe fotbal, mai ales atunci când se anunţă a fi mari derby-uri, mulţi dintre pariori analizează şi statistica meciurilor directe. Aceştia urmăresc să vadă care este situaţia în cazul confruntărilor directe deoarece sunt echipe de top care deşi au un lot excelent, în jocul cu echipe mai slabe fac meciuri destul de rele şi uneori chiar sunt învinse de către acestea. Aşadar când observaţi o cotă de 1.3 - 1.4 nu vă gândiţi că este neapărat o cotă sigură. Încercaţi să aruncaţi o privire şi peste confruntările directe.

 

De ce să nu ții cont de rezultatele din urmă cu mulți ani?

Totuşi n-are o mare relevanţă dacă cele două echipe care se confruntă în prezent s-au mai întâlnit şi acum cinci ani într-o partidă şi cea mai slabă a reuşit să învingă echipa favorită. De acest lucru nu trebuie ţinut cont. Cu siguranţă atunci erau cu totul alte formaţii în privinţa lotului de jucători, alte mize, fiind probabil antrenate şi de alt staff tehnic. Dacă doriţi să urmăriţi confruntările directe, urmăriţi confruntările directe din ultimii doi ani maxim şi vedeţi care au fost rezultatele. Aşa vă veţi face o imagine mai de actualitate în ceea ce priveşte meciurile dintre cele două echipe.

Joacă acum la cea mai bună agenție de pariuri sportive online

După acest tip de analiză majoritatea pariorilor folosesc pariul de tip peste / sub 2.5 goluri. Trebuie să ştiţi că nici măcar statistica nu va poate oferi o garanţie de 100% că aşa se va întâmpla şi în partida ce urmează să fie disputată.

Încercaţi să observaţi care sunt noile achiziţii ale echipelor şi să ţineţi cont de valoarea echipelor apreciind care este echipa cu cele mai mari şanse la victorie. Interesaţi-vă şi accesaţi cât mai multe informaţii cu privire la antrenorii celor două echipe. Analizaţi-le rezultatele de-a lungul timpului şi vedeți care este motivaţia fiecăruia înaintea startului partidei.

 

Când au avut loc întâlnirile directe?

Statistica întâlnirilor directe n-are nicio relevanţă daca nu ne raportăm şi la perioadele când au avut loc partidele. Urmăriţi dacă au fost în plin sezon, la sfârşit de tur, de campionat şi aşa mai departe. Urmăriţi ce rezultate a obţinut fiecare echipa atât pe teren propriu, cât şi în deplasare. Încercaţi să observaţi în ce situaţie s-au înscris mai multe goluri şi care a fost contextul. Toate aceste aspecte chiar contează, deşi la prima vedere vi se par că sunt "nimicuri".

 

Situații în care statistica H2H nu contează

Un exemplu în care statistica nu este suficientă pentru a plasa un pronostic câştigător este în momentul când în cadrul evenimentului sportiv una din echipe, sau chiar ambele, au probleme mari financiare, când jucătorii sunt neplătiţi şi n-au nicio motivaţie pentru a da randament maxim. Totuşi să nu credeţi că urmărirea statisticilor cu privire la întâlnirile directe dintre două echipe nu vă poate aduce un mare avantaj decât dacă n-aţi face-o. Este indicat să faceţi acest lucru, dar să urmăriţi absolut toate aspectele prezentate mai sus.

În principiu dacă echipele nu diferă foarte mult faţă de ultimele întâlniri directe atunci această statistică vă poate fi de mare folos, dar nu vă încredeţi în totalitate în ea. Gândiţi-vă că nu există nici un pariu sigur. Trebuie să aveţi şi sansă pentru a anticipa corect rezultatul unei partide.


Te-ar mai putea interesa și:

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi