Napoli se încălzește cu Udinese pentru derby-ul cu Juve. Pronosticul italienilor

Napoli a mai pierdut din viteză în confruntarea cu Juventus pentru titlu în acest sezon - după 0-0 etapa trecută pe terenul lui Milan, echipa lui Maurizio Sarri e condamnată să câștige astă seară cu Udinese, pentru ca duminică să facă un meci cu adevărat mare în derby-ul cu Juve. Se poate spune că este finala campionatului, partida de la Torino fiind decisivă în stabilirea noii campioane din Serie A. 

Mai întâi, echipa lui Maurizio Sarri (foto: sscnapoli.it) trebuie să treacă de Udinese - o echipă ”colțoasă” și periculoasă, dovadă victoria incredibilă cu 3-1 pe terenul lui Inter. Momentan, oaspeții sunt în cădere liberă în campionat, iar pentru prima oară se vorbește despre demiterea lui Massimo Oddo, după numai cinci luni de instalare. Presa din Italia scrioe că Oddo va fi demis în cazul unui nou eșec, iar cel care îi va lua locul pe bancă este Gianpiero Ventura - cel care n-a reușit să ducă Italia la Mondialul din Rusia. 

Ultimul eșec, 1-2 la Cagliari, a însemnat a noua înfrângere la rând în campionat pentru Udinese, care n-a mai câștigat în Serie A de pe 28 ianuarie (1-0 cu Genoa în deplasare).

Echipa antrenată de Massimo Oddo (foto: udinese.it) a ajuns acum la doar șase puncte distanță de primul loc retrogradabil, ocupat de Crotone. De partea cealaltă, Napoli păstrează în continuare șanse la titlu, iar asta face ca Chiricheș și ai lui să-și dea viața pe teren astă seară cu Udinese și duminică, împotriva lui Juventus. 

Napoli a câștigat cinci din ultimele șase întâlniri directe cu cel mult trei goluri marcate pe meci. Pe de altă parte, peste jumătate dintre partidele jucate acasă au înregistrat în acest sezon mai puțin de patru goluri. În 85% din meciurile jucate de Udinese s-au marcat sub 3,5 goluri, inclusiv în ultimele 15. Jurnaliștii italieni anticipează o victoria a gazdelor și sub 3,5 goluri în meci, iar la această casă de pariuri online cota este 2.00. 

Kalidou Koulibaly nu poate juca la gazde, fiind suspendat, în vreme ce Arkadiusz Milik va începe titular la gazde în locul lui Dries Mertens.

Vedeta lui Napoli este la doar un cartonaș distanță de suspendare, iar Maurizio Sarri nu vrea să riște să nu-l aibă oe Mertens la derby-ul cu Juventus. Insigne va intra și el din primul minut pe teren, iar aici atacantul de 26 de ani (foto: sscnapoli.it) are cota 5.30 pentru deschiderea scorului, respectiv 2.00 că să marcheze oricând în timpul meciului. La oaspeți nu pot juca Kevin Lasagna și Valon Behrami, ambii accidentați. 

Echipe probabile: 

Napoli: Reina - Hysaj, Tonelli, Albiol, Rui - Allan, Jorginho, Hamsik - Callejon, Milik, Insigne. 

Udinese: Bizzarri - Nuytinck, Danilo, Samir, Adnan - S. Larsen, Barak, Fofana, Jankto - De Paul, Lopez.

Napoli vs Udinese, în cifre

Udinese a încasat cel puțin un gol în ultimele 11 meciuri de campionat, în vreme ce pe terenul lui Napoli nu a mai câștigat de 8 meciuri. 

Cel mai întâlnit rezultat la Napoli între cele două grupări este 2-1 - trei dintre aceste partide s-au terminat cu acest scor.

Atunci când a condus cu 1-0, Napoli s-a impus în 84% din meciurile jucate contra lui Udinese. 

Din ultimele cinci întâlniri, echipa lui Maurizio Sarri (foto: sscnapoli.it) a câștigat patru, iar Udinese s-a impus o singură dată.

Gazdele au pierdut un singur joc din ultimele cinci împotriva lui Udinese în toate competițiile. De asemenea, Napoli nu a pierdut în ultimele cinci partide de campionat. 

Udinese a pierdut în ultimele șase meciuri jucate în deplasare. De asemenea, când a condus cu 1-0 a câștigat 80% din meciurile jucate. 

Trupa lui Maurizio Sarri nu a reușit să marcheze decât în 3 meciuri din 16 disputate până acum.

Udinese nu a câștigat nicio partidă din ultimele 11 jucate, în vreme ce în fața lui Napoli s-a impus o singură dată în ultimele cinci meciuri. 

Oaspeții au pierdut ultimele cinci confruntări din deplasare în Serie A - în total, echipa lui Massimo Oddo (foto: mediagol.it) a pierdut 10 jocuri pe terenul adversarilor din campionat.  

Napoli a marcat 2,21 goluri în partidele jucate în fața propriilor suporteri, iar Udinese n-a reușit mai mult de 1 gol în deplasare. 

Ultima victoria a lui Udinese pe terenul lui Napoli s-a înregistrat în 2011 (scor 2-1). Din ultimele 17 meciuri jucate cu Udinese acasă, Napoli a câștigat 9 și a remizat în alte 5. Trei partide au fost câștigate de oaspeți. 

Când a fost condusă cu 1-0 în deplasare, Udinese nu a reușit să întoarcă rezultattul și să câștige decât în 15% dintre partide. În acest sezon, Udinese nu a marcat în 4 din ultimele 16 meciuri din deplasare. 

Din ultimele 33 de întâlniri, Napoli a câștigat 12 partide și a terminat tot de atâtea ori la egalitate. Udinese a bifat 9 victorii. 2,4 a fost media golurilor înscrise în întâlnirile dintre cele două grupări. 

Atunci când a fost condusă cu 1-0 acasă, Napoli a pierdut 62% dintre meciuri.

Deschide cont acum și pariază pe victoria lui Napoli
Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

AICI ai mai multe detalii despre ofertă!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!