Napoli, o "fabrică" de bani: 58 de milioane de euro plăteşte Chelsea pentru senegalezul Koulibaly!

Napoli e o super echipă, dar şi o veritabilă maşină de făcut bani!  După Higuain, pe care l-a cedat la Juventus pentru 95 de milioane de euro, napoletanii au dat al doilea "tun" al verii - Kalidou Koulibaly la Chelsea! Italienii au refuzat oferta iniţială de 50 de milioane de euro pentru fundaşul senegalez, iar englezii au plusat cu încă 8 milioane. Sumă acceptată de către italieni, care l-au anunţat pe Koulibaly să-şi facă bagajele. 

Koulibaly a fost foarte aproape să plece de la Napoli şi la începutul acestei veri, dar scandalurile cu preşedintele echipei, De Laurentiis, au stopat negocierile cu cluburile care l-au vrut pe fundaşul senegalez de 25 de ani. La un moment dat, şeful lui Napoli chiar l-a dat în judecată pe Koulibaly, acuzându-l că nu vrea să ducă la bun sfârşit contractul. 1 milion de euro era salariul lui Koulibaly la Napoli, iar la Chelsea va câştiga de 4 ori mai mult!

Milan îşi continuă şi ea căutările. Mai nou, oferă pentru francezul Eliaquim Mangala de la Manchester City 18 milioane de euro. Englezii au cerut timp de gândire, pentru că nu prea le ies socotelile. City a plătit în 2014 aproape 34 de milioane de euro pentru transferul jucătorului de la FC Porto. O soluţie mai bună este Valencia, pentru că spaniolii sunt dispuşi să plătească 20 de milioane de euro pentru jucătorul de 25 de ani pe care Guardiola nu l-a trecut pe lista de Champions League. Oricum ar fi, englezii trebuie să renunţe la Mangala pentru a scăpa de o cheltuială în plus cu salariul jucătorului. Până în 2019 mai are contract internaţionalul francez cu Manchester City. 

Foto: express.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi