Napoli joacă sârba. Oferă 25 de milioane de euro lui Torino pentru sârbul Nikola Maksimovic

Napoli încearcă să-i convingă pe şefii lui Torino să-l lase să plece pe Nikola Maksimovic. Şi, ca să demonstreze că nu glumeşte, preşedintele lui Napoli, De Laurentiis a făcut o ofertă concretă de 25 de milioane de euro! Problema e că Maksimovic mai are contract cu Torino până în 2018, iar şefii echipei nu vor să renunţe la jucătorul sârb aşa uşor. Torino a pus din start condiţia ca banii să fie plătitţi în numerar şi într-o singură rată. Napoli nu a dat înapoi, dar a anunţat că va relua discuţiile săptămâna viitoare pentru fundaşul sârb de 24 de ani. 

Napoli ar trebui să se grăbească, pentru că la pândă stau şi alţii. West Ham şi Chelsea şi-au manifestat şi ele interesul pentru Maksimovic, când au auzit că jucătorul este de vânzare. Napoli, care îl urmăreşte pe Maksimovic de când acesta a ajuns la Torino în 2013, îi oferă un contract pe doi ani, cu posibilitate de prelungire pentru încă unul şi un salariu de două ori mai mare decât are acum. Torino vrea bani mai mulţi, însă, ca să renunţe la Maksimovic. Un apropiat al clubului a povestit în presă că Torino nu va renunţa la fotbalistul sârb sub o ofertă de 30 de milioane de euro. Asta şi pentru că ştie că Napoli nu duce deloc lipsă de bani. Vara asta, napoletanii au încasat doar pentru Higuain 95 de milioane de euro de la Juventus. 

Pentru Torino ar fi o super-afacere. Maksimovic a fost transferat în 2013 de la Steaua Roşie Belgrad pentru numai 300 de mii de euro. Acasă la el, în Serbia, Nikola Maksimovic e comparat cu fostul jucător al lui Manchester United, Nemanja Vidic.  

Foto: goal.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi