Transformă 50RON în 500RON cu un pariu de ”under 4.5 goluri” pe Napoli vs Inter! Vezi cum!

Sâmbătă 21 octombrie cu începere de la ora 21:45 avem un adevărat derby în vârful clasamentului din Serie A, și asta pentru că se întâlnesc ocupantele primelor două poziții: Napoli cu Inter. Meciul are loc pe Stadio San Paolo, va fi arbitrat de Luca Banti și poate fi urmărit pe Digi Sport 3.

Cu ocazia acestei partide vreau să vă prezint o ofertă de nerefuzat : cotă 10.00 pentru pariul ”under 4.5 goluri. Napoli și Inter au cele mai bune defensive din campionat, ambele încasând câte 5 goluri în primele 8 meciuri. Mai mult decât atât, nici una din ultimele 9 partide directe nu a avut mai mult de 4 goluri. Oricum, dacă pariul nu iese, ai o plasă de siguranță, și asta pentru că vei primi înapoi dublul mizei! Pariezi 50RON, dacă pariul iese faci 500RON, dacă nu iese primești 100RON. Deci nu ai cum să pierzi. Sună prea bine să fie adevărat? Nu este, dar oferta este valabilă doar dacă deschizi un cont la această casă de pariuri prin link-urile noastre speciale.  Mai jos ai indicații pas cu pas!

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și pariază pe ”under 4.5 goluri” în Napoli vs Inter la o cotă mărită de 10.00!

 

CUM IAU PARTE LA ACEASTĂ PROMOȚIE?

 1. Deschide un cont nou la această casă de pariuri online utilizând la înregistrare codul promoțional ”COTA10
 2. Plasează un pariu de 50RON pe ”sub 4.5 goluri” la meciul Napoli vs Inter de sâmbătă 21 octombrie, ora 21:45.
 3. În funcție de rezultatul pariului există două scenariii:
  - Pariul iese: vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor obișnuite de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de 1.60 sau mai mari înainte de a putea fi retrase.
  - Pariul nu iese: vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 6 ori (6x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retrase.


Exemplu: ai pariat 50RON pe pronosticul ”sub 4.5 goluri” la o cotă normală de 1.24. Dacă se marchează maxim 4 goluri primești 62RON ca fonduri reale (50 * 1.24) și 438RON ca fonduri extra, și ai de rulat 1,752RON înainte de a putea retrage. Dacă pariul nu iese, primești înapoi 100RON ca fonduri extra și ai de rulat 600RON.

Într-adevăr există condiții de rulaj, dar acestea sunt destul de OK, nu sunt deloc exagerate. Și îmi imaginez că de aceea ești parior, ca să joci, nu ca să speri la bani moca. În orice caz aceasta este o oportunitate perfectă pentru a transforma 50RON în 500RON, deci să îți mărești rapid banca de pariuri. Plus că ești acoperit și în cazul în care pariul nu iese.

 

Termeni și condiții

 • Oferta este valabilă doar pentru clienții noi care își deschid acum cont la această casă de pariuri online.
 • Jucătorii care aplică pentru această ofertă nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de agenția recomandată.
 • Miza pariului inițial poate fi și mai mare de 50RON, dar doar acei 50RON sunt luați în considerare pentru promoție. 
 • Pariorii care efectuează un depozit utilizând portofelele electronice Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
 • Pariul de calificare va fi plasat la cota normală de pe site dar va fi calculat în funcție de cota specială.
 • Condițiile de rulaj trebuiesc îndeplinite în maxim 7 zile din momentul creditării sumei suplimentare.
 • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.
 • Promoția poate fi utilizată și pe alte meciuri, însă o singură dată. O poți folosi doar la anumite competiții alese de agenție, și doar pe cote de minim 1.20. Vezi AICI regulamentul ei.

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și pariază pe ”under 4.5 goluri” în Napoli vs Inter la o cotă mărită de 10.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!