HIGUAIN la Arsenal! E mutarea verii anunțată de presa din Italia. 50 de milioane de euro, plus Giroud, a obținut NAPOLI pentru starul argentinian.

Juventus își poate lua adio de la Gonzalo Higuain. Presa din Italia scrie că atacantul argentinian s-a înțeles cu Arsenal! 50 de milioane de euro, plus Olivier Giroud, au oferit englezii în schimbul lui Higuain. Și Juventus îl vroia pe Higuain, dar Napoli a refuzat oferta de 70 de milioane de euro. Șefii lui Napoli au preferat să-l dea pe Higuain în Anglia, decât să o întărească pe marea rivală din Serie A. Campionii Italiei aveau o șansă, poate, dacă ofereau cu 25 de milioane de euro mai mult.

La 95 de milioane de euro se ridică clauza de reziliere a lui Higuain cu Napoli. Fostul galactic al lui Real Madrid a scris istorie în cei 3 ani petrecuți pe "San Paolo" - a marcat 71 de goluri în 94 de partide în tricoul napoletanilor. 

Culmea, săptămâna asta la Napoli a ajuns un fost jucător de la...Juventus - Emanuele Giaccherini. Internaționalul de 31 de ani a fost transferat de la Sunderland pentru 2 milioane de euro. La Napoli, Giaccherini va fi coleg cu internaționalul român Vlad Chiriches. 2 ani a petrecut Giaccherini la Juventus până să fie vândut în Anglia, în 2013. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi