Share

Pont WTA - Hong Kong, Naomi Osaka - Venus Williams, japoneza poate pune probleme.

Tenis

Cota: 1.47

Adaugat de: Daniel Anghel

10 Oct 2017 23:04 582 0
Logo Naomi Osaka
Logo Venus Williams
Naomi Osaka
Venus Williams
VS
11:00 11 Octombrie 2017
WTA - Hong Kong

Analiză și informații pentru Naomi Osaka v Venus Williams

Partidă din turul secund al turneului WTA de la Hong Kong, Naomi Osaka - Venus Williams, suprafaţa de joc este hardul, partida este programată după ora 11:00 dimineaţa. Turneu destul de important, premii totale de $226,750, câştigătoarea primeşte 280 de puncte Wta iar finalista 180, turul doi asigură 30 de puncte.


Naomi Osaka din Japonia, locul 64 Wta, a trecut în primul tur de Alexa Guarachi din Chile cu 7-5, 6-4 însă jucătoarea din America de Sud a făcut un turneu bun, a trecut de două partide în tururile de calificare, a servit destul de bine însă valoarea şi-a spus cuvântul mai ales pe finalul celor două seturi cu Osaka.
Naomi pe hard în acest sezon are un bilanţ pozitiv, 14/12 şi o avantajează această suprafaţă, serveşte bine iar cu Guarachi a reuşit 9 aşi şi 26/32 (81%) procentaj la punctele câştigate cu primul serviciu, a concretizat 5/10 (50%) mingi de break.
Este o problemă la care trebuie găsite soluţii pentru jucătoarea niponă, nu prea concretizează mingile de break, cu adversare mult mai redutabile şansele risipite o pot costa mult.
Naomi trebui să-şi îmbunătăţească şi serviciul doi, destul de vulnerabilă şi acolo, doar 15/35 (43%) puncte câştigate cu a doua servă, statistica din prima partidă de la Hong Kong.
Anul trecut nu a participat la acest turneu astfel că nu are puncte de apărat, un parcurs cât mai lung i-ar aduce ceva puncte în plus la clasament, poate ataca top 50 până la finalul acestui an competiţional.
Formă destul de slabă pentru ea, la ultimele 4 turnee pe hard din Asia nu a reuşit să treacă de primul tur, de două ori a pierdut cu Angelique Kerber, înfrângere şi la Kurumi Nara şi set decisiv cu Elise Mertens, belgianca totuşi destul de modestă ca joc.


Venus Williams este favorită 2 la acest turneu, aşa cum ne-a obişnuit participă doar la turnee importante, aici a făcut o mică excepţie însă a luat ceva pauză, nu a mai disputat niciun turneu de la Openul american. A trecut în primul tur cum era normal de Risa Ozaki 6-2, 6-2 , partidă fără probleme pentru Venus, 7 aşi, iar la punctele câştigate cu primul serviciul, 21/27 (78%), Ozaki nu a jucat deloc rău, 2/6 (33%) mingi de break concretizate însă Venus a jucat destul de agresiv fără să-i lase mari oportunităţi la schimburile lungi.
Sezonul trecut Venus a pierdut în turul secund la Alize Cornet din Franţa, trecuse atunci tot de Ozaki în primul tur cu 6-4 6-1, rămâne totuşi de văzut ce parcurs va avea americanca la cei 37 de ani încă joacă un tenis de calitate şi este pe locul 5 Wta.
Clar intenţia este să se pregătească pentru turneul campioanelor de la Singapore, acolo unde ocupă locul 6, nu mai poate pierde prezenţa la acest turneu, Konta şi Garcia sunt la distanţe mari de americancă.
Venus încearcă să-şi încheie punctele la servă destul de rapid, nu stă mult în schimburi deoarece nu o avantajează acest lucru, cu nipona o să încerce să-şi pună în valoare principala sa armă şi anume serva.
Un parcurs foarte bun pe hard în acest sezon, 23/7 ca bilanţ pozitiv, sunt aşteptări mari şi în continuare la un parcurs bun pentru ea la Hong Kong.

 

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și plasează primul pariu la o cotă mărită de 10.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Încasează acum un pariu LIVE fără risc de 60RON!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Pariază pe Shanghai Masters și obține 3 FREEBET-uri X 50RON fiecare!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției!

Pont Naomi Osaka vs Venus Williams: Total Game-uri Handicap : Naomi Osaka +5,5

Scorul este de 1-1 la confruntările directe, însă la prima partidă care ar fi trebuit să se dispute Venus a abandonat. Anul acesta pe iarba de la Wimbledon s-a impus Venus în două seturi cu 7-6(3), 6-4 într-o partidă din turul trei. Sunt şanse şi azi la o dispută măcar cu un set echilibrat, depinde şi ce dispoziţie are la servă Osaka, ambele servesc bine într-o zi de graţie. Americanca se pregăteşte şi pentru turneul campioanelor de la Singapore, anul trecut a pierdut în turul doi la Hong Kong, întrebarea este cum se simte şi din punct de vedere fizic, are o singură partidă de la New York iar întâlnirea cu Ozaki nu este concludentă. Naomi are doar 19 ani şi poate echilibra disputa printr-o evoluţie bună la servă, cu siguranţă nu vom vedea schimburi lungi între cele două, dar ar trebui ca nipona să pună ceva probleme în această întâlnire.

Pont pariuri: Total Game-uri Handicap : Naomi Osaka +5,5

Miza: 10/10

Cota: 1.47

Adaugat de: Daniel Anghel

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Daniel Anghel

Ponturi:

29

Castigate:

14

Pierdute:

13

Anulate:

1

#încredere, entuziasm și orgoliu. » participant la turnee de tenis, ITF, Challenger, ATP, WTA. Personal Best: » Uruguay Primera Division 2014/2015 Tacuarembo - Rampla Juniors 4:2 cota 101. Premii: » No.1 de 3 ori în clasamentul general cu peste 3.450 useri din întreaga lume- Mai 2015 » 2 în clasamentul PARIURIX.com, profit 132,88 unități - Iunie 2016 » Premiul de Tipsterul săptămânii - Septembrie 2016

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru FCSB - Dunărea Călărași
Cota: 1.80 23 Sep 2018 21:00 0
Pariul pentru Levante - Sevilla
Cota: 1.65 23 Sep 2018 13:00 0