Nakamba Marvelous, un african..”minunat” în drum spre Liverpool

Cu ochii pe jucătorii care l-ar putea ajuta din ianuarie încolo, Jurgen Klopp a descoperit un fotbalist foarte interesant în campionatul din Belgia. Foarte interesant e că acesta e deja un...minunat fotbalist! Marvelous (în traducere - Minunatul) Nakamba (foto: facebook) îl cheamă pe mijlocașul de 23 de ani al lui FC Brugge. 3 milioane de euro au plătit belgienii pentru internaționalul din Zimbabwe vara asta olandezilor de la Vitesse. 

Potrivit celor de la Daily Mirror, Klopp le-a transmis șefilor echipei să trateze cu maximă seriozitate transferul ”minunatului” Nakamba la Liverpool. Africanul este văzut de antrenorul german înlocuitorul perfect pentru Emre Can. Englezii scriu că e puțin probabil ca Jurgen Klopp să-și mai pună baza în el, în condițiile în care jucătorul german a intrat în ultimul an de contract și nu mai este interesat de o nouă înțelegere. Și asta din cauza lui Juventus, care și-a exprimat public interesul pentru el. 

Nakamba e pe cai mari cu Brugge în Belgia, echipa pregătită de Ivan Leko conducând plutonul din Pro League. Iar mijlocașul african s-a impus repede la echipă, el bifând deja 9 partide ca titular. Cu acest interes ”zgomotos” manifestat de Liverpool, e puțin probabil ca jucătorul în vârstă de 23 de ani să termine sezonul la Brugge.

Cotat la 4 milioane de euro pe piața transferurilor, Marvelous Nakamba (foto: facebook) ar putea pleca de la FC Brugge în schimbul a 14 milioane de euro. Este prețul vehiculat de unii jurnaliști belgieni, care scriu că afacerea are șanse mari să se facă în ianuarie. 

Momentan, Mohamed Salah ține primele pagini ale ziarelor de sport. Și asta după ultimul gest al său de a refuza o vilă luxoasă drept recompensă pentru a ajutat selecționata de fotbal a Egiptului să se califice, după 27 de ani, la Mondialul din 2018. Un milionar egiptean pe nume Mahmud Abbas a vrut să-l ”premieze” pe jucătorul lui Liverpool care a marcat golul victoriei în prelungiri în meciul contra naționalei din Congo (2-1). 

Abbas l-a sunat personal pe Salah (foto: facebook) propunându-i o vilă într-un cartier exclusivist din Cairo, dar jucătorul lui LIverpool l-a refuzat politicos. În schimb, i-a sugerat milionarilor că mult mai ok ar fi să facă donații pentru satul în care el s-a născut - Nagrig, o micuță așezare aflată la 130 kilometri de Cairo. 

De când a părăsit-o pe Chelsea acum doi ani, Mohamed Salah a devenit unul dintre cei mai impresionanți atacanți din Europa. Iar după ce a ales să se transfere la Liverpool în această vară, el a dovedit încă o dată de ce este în stare. Egipteanul (foto: liverpoolfc.com) a marcat deja 8 goluri pentru trupa lui Jurgen Klop și a fost lăudat chiar de marele Maradona. 

"Salah este un jucător strălucit, care poate trece foarte ușor de pe  o parte a terenului pe cealaltă și care știe să-și pună în valoare jocul de picior și de cap. Iar Salah și-a dat cel mai bine seama de capacitățile lui în Italia, când a jucat la Roma și Fiorentina. Naționala Egiptului să fie fericită că are un jucător minunat în echipă, care cu siguranță va face meciuri în Rusia”, a spus Maradona. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi