Nadia, impresionată de noul preşedinte al SUA: "Am votat. Trump mi se pare OK"

Dacă pe cei mai mulţi mari sportivi de peste Ocean alegerea lui Donald Trump i-a pus pe gânduri, Nadia spune că noul preşedinte al Statelor Unite este un tip OK. În 2008, Nadia Comăneci a participat la show-ul ”Ucenicul”, care era moderată de actualul preşedinte al SUA. La final, câştigătorul urma să conducă una dintre companiile aflate în proprietatea lui Donald Trump. Nadia n-a impresionat prea mult, aşa că acesta a eliminat-o încă din al doilea episod, nu înainte de a-i spune: "Nadia, te iubesc, dar eşti concediată!".

Alegerile m-au prins în Statele Unite. Am votat. Oklahoma este un stat total republican. Adică 90 la sută republican. Deci nu a avut importanţă ce, cum s-a votat, pentru că toate cele şapte voturi electorale s-au dus către republicani.

Se bucură toată lumea că această campanie, care a fost mult prea lungă, s-a terminat. Bineînţeles că a fost destul de incomodă pentru toată lumea.
Mi se pare ok (nn - Donald Trump), dar e mai bine să nu comentez nimic acum, după alegeri. Să aşteptăm să vedem ce se întâmplă,

---a declarat Nadia, potrivit Digi 24

Imediat după alegerea lui Trump ca succesor al lui Barack Obama la Casa Albă, China a anunţat că este gata pentru îmbunătăţirea relaţiilor cu Statele Unite. Asta în timp ce ziarele controlate de Partidul Comunist din China au lansat ameninţări dure înspre America. "Preşedintele ales, Donald Trump ar fi "naiv" să lanseze un război economic împotriva Chinei", susţine un ziar controlat de comunişti, scrie The Guardian.

În campanie, Trump a acuzat de multe ori China de a fi "inamicul" Americii care îi "fură" locurile de muncă din țară, de manipulare a monedei americane și a amenințat cu un război comercial. Totodată, a promis că va pedepsi Beijingul impunând o taxa de 45% pe produsele chinezești importate de către Statele Unite. În ianuarie, în timpul testului nuclear al Coreei de Nord, Donald Trump a cerut Beijingului să facă presiune asupra aliatului său comunist. În caz contrar, "am face foarte dificile schimburile comerciale cu China", a avertizat Trump.. 

 

Foto: Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi