N-o sa-ti vina sa crezi! Cum se pierde un bilet de 50.000$ in 15 minute!

Vi s-a intamplat sa pariati o suma modica pe echipa cu care simpatizati ca va castiga un anumit trofeu, desi sansele de a castiga erau minime? De exemplu a mizat vreunul din fanii Stelei ca echipa lui Reghecampf va castiga editia precedenta a Ligii Campionilor, chiar daca realistic vorbind stiati ca nu aveati sanse de castig? Probabil ca nu, pentru ca in Romania pariurile de lunga durata sunt preferate de extrem de putini pariori. In SUA insa lucrurile nu stau tocmai asa, existand pariuri puse inca de la startul sezonului pe castigatoarea din NBA, NHL etc.

Un astfel de pariu a pus un fan al echipei Auburn Tigers, echipa ce evolueaza in campionatul de fotbal universitar din SUA. El a mizat pe 30 ianuarie 2013 ca echipa sa favorita va castiga competitia, miza fiind una modica, 100$. Cota avuta de Auburn Tigers sa castige campionatul erau practic la fel de mari cu ale Stelei de a lua Liga Campionilor. Si totusi, iata ca rand pe rand Auburn Tigers reusea sa obtina victorii, castigand Conferinta Atlantic Coast (Coastal) in luna decembrie.

De la acel succes a trecut o luna si pariorul nostru putea sa-si acopere pariul astfel incat sa castige oricum. Adversara lui Auburn din finala a avut la victorie si o cota de 1.30, astfel ca daca respectivul miza 40.000$ pe succesul Floridei State avea profit minim 9.900$ indiferent de ce se intampla in finala. El a preferat insa sa riste si a facut-o gresit. In loc sa se multumeasca cu un castig mai mic dar sigur, fanul celor de la Auburn a preferat doar sa-si incurajeze echipa favorita si sa spere ca aceasta va produce surpriza. Si putem spune ca nu a fost departe. Dupa trei sferturi din meci pariorul avea in buzunar 50.000$ pentru ca Auburn conducea cu 21:13. Ultimul sfert al meciului (15 minute) a fost insa de cosmar pentru favoritii lui, dar si pentru el. Florida State a intors soarta finalei si a castigat cu 34:31, scotandu-i practic pariorului 50.000$ din buzunar.

Biletul jucat de respectivul parior este urmatorul:

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii