N-o sa-ti vina sa crezi! Cu mai putin de 60 RON poti ajunge la Cupa Mondiala 2014!

Au mai ramas mai putin de doua luni pana la startul celui mai important eveniment sportiv din acest an: Campionatul Mondial de fotbal. Casele de pariuri online nu ezita sa propuna promotii care au ca premii excursii la turneul final din Brazilia.

sportingbet.png

Spre exemplu, aceasta casa de pariuri va ofera posibilitatea de a ajunge la Campionatul Mondial din Brazilia pariind zilnic bilete formate din minim trei evenimente.

Cum functioneaza promotia? 1. Plasati un pariu multiplu cu minim trei selectii si cu o miza de 2.5 RON si intrati in competitie 2. Fiecare bilet castigat va aduce puncte. Cota finala castigata reprezinta numarul de puncte acumulat. Puteti castiga intr-o zi maxim 50 de puncte, deci va recomandam sa nu va avantati la cote foarte mari, pentru ca este suficienta o cota finala de 50. 3. Se ia in calcul un singur bilet castigator intr-o zi, cel care are cota finala cea mai mare. De exemplu daca intr-o zi castigati 5 bilete cu minim trei pronosticuri si miza minima pe fiecare bilet 2.5 RON veti primi puncte doar pentru biletul castigat cu cota cea mai mare 4. Cele mai mari cote castigatoare zilnice sunt adunate si la finalul saptamanii se va stabili clasamentul etapei respective 5. Primiti puncte bonus daca pariati zilnic minim trei bilete formate fiecare din minim trei pronosticuri cu mize minime de 2.5 RON. In fiecare zi in care indepliniti aceasta conditie primiti 10 puncte bonus, astfel incat la finalul unei etape de concurs puteti primi, in total 70 de puncte bonus.

Care sunt premiile? Primul loc saptamanal castiga o calatorie la Cupa Mondiala din Brazilia. Locurile 2 si 3 din fiecare saptamana primesc cate un Apple iPad Air Locurile 4-50 vor primi saptamanal o parte din suma de 10.000 RON la rata listata in tabelul oficial al promotiei Locurile 51-500 primesc in fiecare saptamana o parte din cele 10.000 de rotiri gratuite la jocul de cazino Gonzo's Quest.

Calatoria la Cupa Mondiala reprezinta un pachet compus din: bilete de zbor catre orasul ales, un bilet la meciul dorit, cazare si bani de buzunar, totul in valoare de 15.500 RON (3100 lire sterline). Toate acestea vor fi inmanate castigatorilor la finalul competitiei. Daca biletele la Cupa Mondiala nu sunt disponibile castigatorul va primi in contul avut la agentia de pariuri suma de 15.500 RON. .

Daca un Apple IPad Air nu este disponibil, castigatorul va primi suma de 2000 RON in contul avut la casa de pariuri.

Castigatorii calatoriilor si iPad-urilor vor fi contactati telefonic, lun, dupa ce runda respectiva a luat sfarsit.

Daca sunteti cel mai inspirat parior in doua saptamani diferite puteti castiga chiar si doua pachete pentru Cupa Mondiala.

La un calcul extrem de simplu un parior inspirat poate castiga o excursie jucand 2.5 RON timp de 7 zile, adica 17.5 RON. In schimb, daca doriti sa primiti si punctele bonus va trebui sa jucati saptamanal minim 52.5 RON, adica trei bilete zilnic cu mize de cate 2.5 RON. Noi credem ca merita sa va incercati norocul si sa riscati 53 RON in schimbul unei posibile calatorii la Cupa Mondiala sau chiar si pentru niste rotiri gratuite la Casino, care va pot aduce super castiguri.

Intrati chiar acum in runda urmatoare de concurs care va incepe de lunea viitoare. Dati click aici pentru a deschide un cont nou.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi