Mutu se scuză: I-am redirecționat lui Moș Crăciun lista primită de la Andone

Ioan Andone a plecat de la Dinamo nu înainte de a sublinia că Adrian Mutu nu și-a făcut treaba așa cum ar fi trebuit. „Eu i-am transmis încă de pe 23 decembrie lista cu jucătorii pe care îi doresc. Pe 6 ianuarie, la reunire, ar fi trebuit să îi avem la echipă”, a precizat „Fălcosul”.

Așa cum bine ați sesizat, fostul antrenor al „câinilor” a făcut o greșeală impardonabilă, despre care ești atenționat încă de la prima lecție la școala de antrenori: niciodată să nu ceri ceva patronului/managerului general în zilele de dinaintea Crăciunului. De ce? Ne-a explicat Adrian Mutu.

„Este adevărat. Am primit o listă de la nea Ando pe 23 decembrie, dar am crezut că îi era destinată lui Moș Crăciun și că ajunsese din întâmplare la mine. Nu am vrut să îl mai deranjez, așa că am pus hârtia într-un plic, am scris pe el și l-am dus personal la poștă. Nu sunt eu vinovat pentru că nu a primit jucătorii doriți, Moșul e de vină!”, a spus fostul Briliant.

Varianta lui Mutu a fost confirmată de patronul Ionuț Negoiță, care a mărturisit că, pe 24 decembrie, în jurul orei 20:30, a fost sunat de Moș Crăciun în persoană. „A vrut să discutăm despre acele transferuri. Spunea că suportă el cheltuielile cu transportul fotbaliștilor din Laponia până în "Ștefan cel Mare", dar eu trebuia să le plătesc apoi prime de instalare și salarii, ceea ce mi s-a părut absolut monstrous”, a declarat Negoiță. 

O dată clarificat acest aspect, Ioan Andone și-a cerut scuze față de managerul general: „Așa este, a fost greșeala mea. Adi e un tânăr de caracter, care nu m-ar fi lucrat niciodată pe la spate dacă nu ar fi fost această confuzie. Îi doresc viață lungă la Dinamo”.

Ando a fost surprins apoi suflându-și nasul cu un deget.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Credit foto: prosport.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi