Mutu, "săgeţi" spre Andone: "Un antrenor e ţinut de rezultate. La Dinamo eu le evaluez"

"Nu mă schimbă Mutu pe mine, poate îl schimb eu!", sunt cuvintele lui Andone care l-au făcut pe Adi Mutu să reacţioneze. Managerul lui Dinamo a abordat însă un ton politicos, dar din care n-au lipsit câteva "săgeţi" îndreptate împotriva lui Ioan Andone. 

E adevărat că nea Ando are treaba lui la Dinamo și eu am treaba mea. La fel de adevărat e că nu îl dau eu afară de la echipă și nici altcineva în afară de rezultate. Orice antrenor, de la orice echipă, e ținut în funcție de rezultate, iar la Dinamo cu atât mai mult. Întâmplător sau nu, prin prisma funcției pe care o ocup, eu sunt unul dintre oamenii care evaluează aceste rezultate. Nu e nimic ieșit din comun și nici greu de înțeles. De aceea nu cred că este vreo neînțelegere,

---a declarat Adi Mutu pentru gsp.ro

Antrenorul lui Dinamo i-a preluat din sarcini lui Mutu şi vrea să aducă la echipă un nou jucător. Atacantul de 18 ani al celor de la UTA, Adrian Petre e dorit în "Ştefan cel Mare". Pe golgheterul ligii secunde îl vor şi italienii de la Genoa. Invitat în emisiunea Prosport Live, fostul preşedinte al lui Dinamo, Constantin Anghelache a spus că Dinamo ar trebui să se grăbească şi să le-o ia înainte italienilor pentru a nu-l pierde pe Petre. 

Aradul a crescut jucători foarte buni. E vorba şi de Man care a ajuns la Steaua, dar şi de acest Petre. E jucător bun despre care ştiu că a fost  urmărit chiar de Andone personal, e mulţumit de el şi ar trebui să-l transfere dacă se gândeşte la reconstrucţie.  Genoa este o echipă care îl poate lua, dar îl va trece pe la "Primavera". Eu dacă aş fi Petre, aş veni la Dinamo pentru a avea o bază de doi-trei ani şi apoi să fac pasul spre o echipă mare,

---a spus Anghelache

O eventuală venire a lui Adrian Petre la Dinamo în iarnă ar acoperi plecarea lui Gnohere la Steaua. Gigi Becali a anunţat de nenumărate ori că îl va aduce pe francez sub comanda lui Reghecampf, ceea ce înseamnă că Dinamo s-ar baza în atac doar pe Nemec şi tânărul Daniel Popa, venit în această vară de la Chindia Târgovişte.

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi