Mutu o ia de jos în antrenorat, a semnat cu Voluntari! Pe cine are în staff

Vehiculat la un moment dat ca înlocuitor al lui Edi Iordănescu pe banca Astrei, Adrian Mutu a ales să-și înceapă cariera de antrenor la o echipă mică. Gazeta Sporturilor scrie că ”Briliantul” a acceptat să-i ia locul la Voluntari lui Claudiu Niculescu, demis după ultimul eșec din play-out, 2-4 acasă cu Dinamo.

Mutu a renunțat la postul său de la națională (foto: sportpictures.eu) pentru a îmbrățișa cariera de antrenor, iar astăzi a semnat pe doi ani cu gruparea ilfoveană în prezența impresarei Anamaria Prodan. Fostul atacant al naționalei va veni la Voluntari cu o echipă formată din Victor Naicu (care deține licență Pro) și Daniel Florea. Mișcarea era una ”anunțată”, în condițiile în care Adi Mutu a urmărit din tribune meciul dintre FC Voluntari și Dinamo. 

" Vom avea o discuție foarte serioasă. Nu sunt mulțumit de cum joacă echipa și nici de locul ocupat în clasament. Cum să fiu de acord?!...Există posibilitatea ca Niculescu să continue la club, dar pe altă funcție. O să discutăm și cu el, vom vedea", a declarat președintele ilfovenilor, Dan Leasă într-o intervenție la Digisport.

Adrian Mutu deține deocamdată doar licența A de antrenor, care îi permite să conducă o echipă de liga a doua. Din cauza asta are nevoie de cineva ca Victor Naicu (foto: sportpictures.eu) în staff, cel care deține licența Pro și care va ocupa funcția de antrenor principal. În aceeași situație se mai află Nicolae Dică și Florin Bratu. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!