Mutu, luat la "11 metri" de englezi. The Sun: "Revenire şoc în fotbal pentru fostul star al lui Chelsea"

Englezii nu uită şi nici nu iartă! La o zi după ce Adi Mutu a fost confirmat oficial în funcţia de manager general la Dinamo, The Sun i-a acordat o pagină întreagă fostului internaţional român. "Implicat în scandalul ruşinii cu cocaină, fostul star al lui Chelsea a revenit într-un rol incredibil!" Englezii sunt surprinşi că fostul atacant de la Inter, Chelsea, Juventus sau Fiorentina a primit o funcţie de conducere, ţinând cont de trecutul tumultuos al acestuia."Revenire şoc în fotbal", mai scriu englezii, care  amintesc de scandalul uriaş în care a fost implicat Adi Mutu. În 2004, a fost depistat pozitiv pentru cocaină în urma unui test efectuat de Chelsea, la solicitarea antrenorului de atunci Jose Mourinho. 

Ulterior, Mutu a fost suspendat pentru şapte luni, iar londonezii i-au reziliat contractul şi l-au acţionat în justiţie, în încercarea de a obţine compensaţii. După aproape 10 ani de procese, desfăşurate la diferite curţi de arbitraj sportiv, TAS a decis ca Mutu trebuie să achite clubului Chelsea nu mai puţin de 17 milioane de euro daune.

Acum, Adi Mutu (foto: Facebook Dinamo) va încerca să o ajute pe Dinamo din postura de manager general.

Este o onoare pentru mine că Dinamo mi-a oferit şansa să debutez într-o funcţie atât de importantă şi îi mulţumesc domnului Negoiţă pentru această provocare imensă în cariera mea! Sper să răsplătesc această încredere cu rezultatele pe care le aşteaptă toţi suporterii dinamovişti!,

---a spus Mutu

35 de goluri şi 77 de selecţii a adunat Adrian Mutu în tricoul echipei naţionale a României. La Dinamo, a evoluat în sezonul 1999-2000 şi a câştigat "eventul" Cupă-Campionat. 29 de goluri a marcat Adi Mutu în cele 42 de partide jucate pentru Dinamo.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi