Mutu îi închide gura lui Guriță: trei lovituri date de Dinamo pe piața transferurilor!

Vești extraordinare pentru Cosmin Contra, după ce antrenorul s-a tot plâns că Dinamo nu face transferuri. „Nu aveam pretenții exagerate. M-aș fi mulțumit și cu jucători care nu prindeau lotul la Balotești sau la Turnu Măgurele, dar tocmai am primit un mail de la Adi (n.r. - Mutu), care m-a anunțat că toate problemele noastre s-au rezolvat”, a declarat „Guriță.”
 

Concret, directorul general al „câinilor” nu s-a dus în Republica Dominicană în vacanță, așa cum, cu răutate, au scris site-urile din România. Mutu a muncit zi și noapte (mai ales noaptea) și a ajuns la un acord cu trei fotbaliști de legendă: Miguel Ramirez, Bryan Jimenez și Kervin Bather, toți de la gruparea de primă divizie Moca.

„Sunt singurii fotbaliști din lume care au reușit să țină mingea pe nas, ca focile, după ce au consumat trei litri de rom cubanez fiecare. Patronul de la Moca este un fel de Gigi Becali. A spus că ne dă 10.000 de dolari dacă îi luăm la pachet”, a dezvăluit Mutu.

Ramirez și Jimenez au 23 de ani. Despre Bather, nu știe nimeni ce vârstă are. Nici măcar părinții, care nu își mai amintesc când s-a născut. „Am stat cu ei la un pahar de Mama Juana - am zis Mama Juana, nu mari juana - și le-am povestit de România. Am fost sincer. Le-am spus că nu ne putem compara cu FCSB la salarii, deci le vom da maxim 100 de dolari pe an, 112 cu bonusuri, poate 117 dacă luăm campionatul”, a mai spus oficialul „alb-roșu”.

Noi am reușit să luăm legătura cu Miguel Ramirez: „Sunt atacant, dar pot să joc și mijlocaș, și fundaș, și portar. Eu știam câte ceva de țara voastră. Am o prietenă pe Facebook din Călărași, una din Brăila și una din Arad. Era fantastic ca Dinamo să aibă meci și la Călărași, la Brăila și la Arad. Poate din sezonul 2018-2019!”.

Cei trei ajung mâine în cantonamentul dinamoviștilor din Slovenia.

(Scris de Victor Partan).
Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi