Mutu, deloc încurajator pentru tricolori: "Avem şanse mici să câştigăm"

Adi Mutu e sigur că polonezii le vor pune mari probleme jucătorilor lui Daum la Bucureşti. Lewandowski va fi principalul pericol, e convins fostul internaţional. 

E un joc decisiv. Dacă nu câştigăm, ni se reduc şansele de calificare. Va fi un meci extrem de dificil pentru noi şi sansele de a câştiga acest meci sunt mici. Suntem forţaţi oarecum să câştigăm acest meci. Polonezii vor încerca să joace pe contraatac, să ne surprindă. Au un atacant, pe Lewandovski, într-o formă extraordinară. Trebuie sa fim foarte atenţi la el şi să-l blocăm. Eu sper ca România să facă un meci bun şi să-l câştige,

---a declarat Adi Mutu la DolceSport

Mutu i-a luat apărarea lui Steliano Filip, despre care fostul patron al Vasluiului, Adrian Porumboiu a spus că este un jucător care "are numai ifose". 

Eu am o relație foarte bună cu domnul Porumboiu și consider că era mai bine să mă sune pe mine și să îmi spună în privat părerea lui despre Filip, pentru că Stelu este foarte tânăr şi poate să fie uşor influenţat de astfel de păreri negative. Poate avea o scădere de respect de sine şi mai ales înaintea unui meci capital ca cel cu Polonia să aibă un randament mai scăzut decât cel normal.

Din punctul meu de vedere, domnul Porumboiu nu l-a evaluat pe Stelu la adevărata lui valoare şi nu cred că mă înşel când spun acest lucru aşa cum nu s-au înşelat nici cei doi selecţioneri care l-au convocat pe Filip până acum, Domnul Christoph Daum şi Domnul Anghel Iordănescu,

---a mai spus Mutu

La naţională vrea să ajungă şi Cristi Ganea. "Filip, Vătăjelu, Toșca, Latovlevici n-au nimic în plus față de mine!", a declarat jucătorul lui Hagi de la Viitorul pentru Gazeta Sporturilor.

Eu m-aș fi așteptat măcar la o convocare în lotul lărgit al naționalei după anul bun pe care l-am avut la Viitorul. Erau niște zvonuri, dar până la urmă nu s-au concretizat. Eu oricum o să merg înainte și o să muncesc în continuare. Eu zic că sunt șanse să ajung pe postul de fundaș stânga.

Filip, Vătăjelu, Toșca, Latovlevici cred că sunt jucători care nu au nimic în plus față de mine, doar un pic mai multă experiență. De asta mă și gândesc la națională, dacă aș vedea că sunt jucători mult mai buni ca mine, cu o clasă peste, aș înțelege. Dar eu nu îi văd..,

---s-a arătat intrigat Cristi Ganea 

Foto: prosport.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi