Mutu anunţă schimbări din iarnă: "Sunt dezamăgit, Dinamo e o echipă mediocră"

La Dinamo e scandal mare după înfrângerea cu CFR Cluj. Invitat în emisiunea ProSport Live, Adrian Mutu a recunoscut că echipa nu este la nivelul dorit de toată lumea şi a spus despre Dinamo că este o formaţie mediocră. Managerul general al lui Dinamo a dezvăluit că pregăteşte schimbări importante din iarnă, când vrea să scape de jucătorii care nu mai pot ajuta echipa. 

Sunt dezamăgit de atitudinea băieţilor care nu şi-au dat seama de importanţa meciului de aseară. Dinamo venea după o serie de rezultate bune, am ratat o şansă de a face un pas important pentru că Steaua şi Craiova nu obţinuseră rezultate bune.

Dinamo se află, la nivelul echipei, într-o mediocritate de câţiva ani. Am încercat să-i fac pe jucători să respecte blazonul, dar în momentul de faţă e un club mediocru la nivelul jocului. Din decembrie vom face unele schimbări, să aducem acei 2-3 jucători de care vorbeam şi să vindem unii jucători despre care noi credem că nu ne pot ajuta. Deocamdată, nu i-am cerut bani domnului Negoiţă pentru că sunt în tatonare cu jucătorii,

---a declarat Adrian Mutu 

Andone (foto: Sportpictures.eu) a răbufnit la conferinţa de presă după meciul cu CFR Cluj şi i-a răspuns lui Mutu, care a spus că el îi va analiza rezultatele la echipă. "Nu discut cu Mutu. E greu să mă analizeze el. Nu vreau să spun mai mult", a spus Ioan Andone, căruia suporterii lui Dinamo i-au cerut din nou demisia. Andone a fost apostrofat de suporteri în drumul spre vestiare, dar la rândul său a răspuns cu o serie de aplauze ironice la adresa acestora.

La finalul partidei, jucătorii dinamoviști au mers la ”Peluza Cătălin Hîldan” pentru a le cere scuze ultrașilor. Aici discuțiile s-au încins și s-au lungit pentru un sfert de oră. Jucătorii au plecat abia după ce câțiva jandarmi și-au făcut apariția în zonă. Şi Dănciulescu a venit să discute cu fanii, iar gsp.ro a dezvăluit cuvintele directorului sportiv al lui Dinamo către suporteri. 

Trebuie să ne calmăm acum. Trebuie să fim mai uniți ca niciodată acum. Nu avem ce face. Nu putem să ne băgăm noi peste echipă. El (nn - Andone) face echipa. Azi a greșit tactica!,

---le-ar fi spus Dănciulescv fanilor dinamovişti

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi