Mutu a revenit la sentimente mai bune: "Continuăm cu Ioan Andone!"

Linişte aparentă sau chiar e pe bune?...După ultimele declaraţii, se pare că Adi Mutu a "îngropat" securea războiului. Managerul general al lui Dinamo a vândut bilete azi fanilor pentru meciul cu Steaua din Cupa Ligii şi a anunţat că Andone va fi lăsat să-şi ducă mandatul până la capăt. Asta în condiţiile în care, cu doar câteva zile în urmă, anunţa că se va face o analiză atentă a situaţiei la echipă la sfârşitul acestei săptămâni.

Sperăm să întărim în această iarnă echipa. Și vrem să continuăm tot cu Ioan Andone antrenor. Avem nevoie de continuitate la nivelul băncii tehnice. Sper să vină foarte multă lume la meciul cu Steaua, în câteva ore s-au vândut 500 de bilete. Este derby-ul României și-mi doresc să fie foarte disputat. Aștept meciul cu plăcerea pe care orice suporter nu trebuie să o piardă. Eu sper ca echipa să joace bine, fanii din tribune să sprijine echipa și să ieșim cu bine,

---a spus Adi Mutu la DolceSport

Managerul general al lui Dinamo n-a vrut să vorbească şi de negocierile dintre Ionuţ Negoiţă şi investitorii italieni, informaţie apărută în presa din România în aceste zile. 

Nu mă întrebați pe mine despre negocieri. Doar domnul Negoiță știe, el tratează direct. Domnul Negoiță nu e disperat să vândă, vrea să facă o echipă care să se bată la titlu, iar pentru asta ai nevoie de parteneri puternici,

---a anunţat Mutu

Sanjeev Kumar s-a răzgândit când a aflat că Negoiţă negociază şi cu italienii. Omul de afaceri indian e interesat acum de noul proiect de la Rapid. Kumar i-a răspuns lui Andone după ce antrenorul lui Dinamo a râs de suma pe care acesta voia să o investească la Dinamo - "Voia să cumpere Dinamo cu cât cumperi un apartament în Iași...", a spus Andone la finalul meciului de la Iaşi, pierdut de Dinamo cu 3-1. "Poate s-a referit la un apartament luxos din Londra. Dacă asta îl ajută să câştige meciuri, atunci mă bucur pentru fanii echipei", a fost reacţia lui Sanjeev Kumar. 

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi