Mutarea verii în fotbalul românesc: Sânmărtean la Pandurii! Jucătorul de 36 de ani și-a încheiat contractul cu Al Ittihad și a semnat pe un an cu echipa antrenată de Petre Grigoraș

Asta da lovitură! Dorit de marile echipe din România, Lucian Sânmărtean a semnat cu Pandurii pe un an, cu opțiune de prelungire pe încă unul! Sânmărtean va avea drept de joc în meciul cu Maccabi Tel Aviv, de joi, din preliminariile Europa League. Transferul era anunțat încă de luni seară, când surse din cadrul clubului declaraseră că jucătorul a refuzat-o pe Steaua pentru a semna cu echipa lui Petre Grigoraș, lucru care s-a și întâmplat.

În vârstă de 36 de ani, mijlocașul român a venit liber de contract după ce s-a despărțit de arabii de la Al Ittihad. Sânmărtean a mai jucat pană acum la Gloria Bistrița, Panathinaikos, Utrecht, FC Vaslui și Steaua. Cotat la 300 de mii de euro, Sânmărtean are și 21 de prezențe în naționala României. A fost în lot la Euro 2016, iar Iordănescu l-a trimis pe teren în meciul cu Albania. Mutarea verii în fotbalul românesc a fost anunțată de Pandurii pe site-ul clubului.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi