Mutarea anului: Ibrahimovic, la loc comanda la...Manchester United!

Încurcate sunt căile...fotbalului! Trimis la plimbare de șefii lui Manchester United după ce medicii au anunțat că va reveni pe teren abia la anul, Ibrahimovic este pregătit să se întoarcă pe ”Old Trafford”! Este știrea șoc anunțată astăzi de ziarele din Anglia, care scriu că starului suedez i se va oferi un nou contract, pe termen scurt, valabil până vara viitoare. Răsturnarea incredibilă de situație vine după ce ultimele estimări ale staff-ului medical, care se ocupă de recuperarea lui Zlatan (foto: manutd.com), au arătat că suedezul poate reveni pe teren anul ăsta, în octombrie!

Plecat o bună perioadă de timp peste Ocean, unde a parcurs prima perioadă de recuperare după intervenția chirurgicală la genunchi, Zlatan s-a întors în Anglia unde a continuat recuperarea sub ochii lui Jose Mourinho - omul care îl iubește cel mai mult la Manchester. 

Potrivit englezilor de la The Sun, The Telegraph și The Independendent, Mourinho a rămas impresionat de cât de rapid se reface fotbalistul suedez și le-a transmis șefilor lui United că are mare nevoie de el - măcar până la anul!.. Zlatan a fost golgheterul lui Man United în sezonul trecut, cu 28 de goluri marcate în toate competițiile - din care 17 au fost în Premier League. Zlatan ar putea reveni pe teren la doar câteva zile după ce va împlini 36 de ani (pe 3 octombrie). 

Ibrahimovic (foto: manutd.com) s-a accidentat rău în returul cu Anderlecht din semifinalele Europa League și toată lumea a vorbit de faptul că îi va fi extrem de greu, dacă nu imposibil, să mai revină după o astfel de accidentare. Numai că ”Robocoop” Ibra a strâns din dinți și a crezut în refacerea sa miraculoasă sub supravegherea celor mai buni medici, care a fost ”responsabilitatea” lui Jose Mourinho. Conform jurnaliștior englezi, antrenorul portughez s-a interesat de el zilnic și a urmărit îndeaproape programul urmat de starul suedez la centrul de pregătire al echipei, de la Carrington.

Ibrahimovic a fost ofertat în această perioadă de fosta echipă a lui David Beckham - LA Galaxy, care i-a promis un salariu de 418 000 euro pe săptămână. Discuții au fost, dar niciodată suedezul nu le-a promis americanilor că va semna cu ei. Zlatan, care a bifat 28 de goluri și 10 assist-uri în 46 de partide pentru Man United în sezonul trecut, este cotat în acest moment pe piața transferurilor la 10 milioane de euro - cea mai mare cotă pentru un jucător ajuns la 36 de ani. Spaniolii de la As au scris la un moment dat și de interesul lui Diego Simeone pentru ”Ibracadabra”, lucru confirmat și de către impresarul jucătorului.

Conform presei engleze, Ibrahimovic (foto: sportpictures.eu) și-ar fi dorit să semneze cu Real după ce a fost pus pe liber de United, dar campioana Europei nu s-a arătat interesată de serviciile suedezului. "Ibra este bine, a primit atât de multe oferte încât va trebui să se gândească foarte bine ce va trebui să aleagă. Dar cu siguranță nu va merge în Italia, la Napoli, așa cum s-a zvonit. Nici Milan nu a mai întrebat de el. Dacă Galliani ar fi fost încă acolo, Ibrahimovic era deja la echipă...”, a spus impresarul suedezului, Mino Raiola. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi