Mutare surpriză! Săpunaru a semnat cu Astra și vrea să ajungă în grupele Champions League. Șumudică: "Va da o mare încredere echipei!"

Astra a dat lovitura - cu doar o zi înaintea debutului noului sezon l-a transferat pe Cristi Săpunaru! Ultima dată la Pandurii, internaționalul român se afla în discuții cu Astra încă de la începutul acestei veri. Contactat și de câteva echipe din străinătate, Săpunaru a ales până la urmă să o ajute pe Astra să ajungă în grupele Champions League. Astra a anunțat mutarea pe site-ul echipei.

Săpunaru nu are nevoie de prea multe prezentări, jucătorul de 32 de ani alegând să-și continue cariera la campioana României, unde a fost dorit și așteptat, transferul concretizându-se acum”,

scrie în comunicatul Astrei 

Marius Șumudică l-a vrut foarte mult pe internaționalul român de 32 de ani, care a semnat cu Astra un contract valabil 2 ani. Săpunaru a mai jucat la FC Național, Rapid, FC Porto, Real Zaragoza, Elche și Pandurii.

Ni l-am dorit foarte mult pe Săpunaru și ne bucurăm că a semnat cu noi. Sper să ne ajute să intrăm în grupele unei competiții europene. Va da o mare încredere echipei. Este unul dintre cei mai valoroși fotbaliști români din ultimii ani" ,

a spus Marius Sumudică pentru gsp.ro

Săpunaru este al patrulea transfer reușit de campioana României în această vară, după Vangeli, Balaure și Fabricio. De la Astra au plecat Queiros, I. Roșu și Găman. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi