Mutare surpriză în Anglia: Mathieu Flamini a semnat cu Crystal Palace!

Crystal Palace a reuşit un transfer surprinzător - a reuşit să-l convingă pe Mathieu Flamini să semneze un contract valabil până la finalul sezonului, cu drept de prelungire! Perioada de transferări a expirat, dar mutarea s-a putut face pentru că francezul a venit liber de contract de la Arsenal, unde a jucat timp de 7 ani, între 2004 - 2008 şi 2013 - 2016. Accidentările l-au împiedicat să se impună în ultimii doi ani în prima echipă a lui Wenger, aşa că gruparea de pe "Emirates" nu s-a opus unei plecări a mijlocaşului.

Înainte să revină în Anglia, Flamini a jucat timp de cinci ani la Milan, alături de care a câştigat titlul în Italia în 2011. În tricoul lui Arsenal a jucat 246 de meciuri, a câştigat de trei ori FA Cup, iar în 2006 a pus umărul la calificarea echipei în grupele Champions League. 

Două runde de negocieri au avut cele două părţi până să ajungă la o înţelegere, scrie presa din Anglia. Mijlocaşul francez în vârstă de 32 de ani a fost descris de noul său club ca un jucător foarte motivat şi care va aduce o competiţie şi în interiorul echipei. Antrenorul lui Crystal Palace, Alan Pardew e super-încântat de transfer.

Sunt fericit că am reuşit să aducem un jucător ca el. Capacitatea lui de a se adapta în teren fiecărui moment al jocului şi dorinţa lui de a fi tot timpul un lider ne vor ajuta enorm,

---a spus Alan Pardew

Crystal Palace este un club foarte ambiţios, cu jucători mari şi aştept cu nerăbdare să fac parte din această echipă. Este o provocare foarte interesantă pentru mine și sunt încântat să fiu aici. Am avut șansa de a discuta foarte mult cu Alan Pardew, cel care m-a ajutat foarte mult în luarea acestei decizii,

---a dezvăluit Flamini

Crystal Palace s-a descurcat bine vara asta la capitolul transferuri. Nu mai puţin de cinci jucători de top au sosit la echipă în afara lui Flamini: e vorba de Andros Townsend, Steve Mandanda, James Tomkins, Christian Benteke şi Loic Remy, ultimul împrumutat de la Chelsea. 

 

Foto:TwitterCPFC

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi