Mutare șoc pregătită de Sevilla! Cine îi ia locul lui Berizzo pe bancă

Înfrângerea din campionat, 1-3 pe terenul lui Sociedad, a fost ultimul meci al argentinianului Eduardo Berizzo pe banca Sevillei. Tehnicianul de 48 de ani abia revenise la echipă după ce a suferit o intervenție chirurgicală pentru un cancer la prostată. Imediat, șefii grupării de pe ”Ramon Sanchez Pizjuan” au făcut lista scurtă a posibililor înlocuitori ai lui Berizzo (foto: twitter), iar pe aceasta și-au făcut loc patru antrenori: Juande Ramos, Javi Gracia, Luis Enrique și Laurent Blanc.

Potrivit presei spaniole, cu toții au purtat discuții cu președintele andaluzilor, Oscar Arias. Singurul care a avut ceva de spus ar fi fost Blanc, care nu era de acord cu preluarea echipei la mijlocul sezonului. Până la urmă, niciunul dintre aceștia nu va prelua Sevilla: potrivit ziariștilor de la Footbal Italia, Vincenzo Montella este alesul! Tehnicianul italian trebuie să-și rezolve însă mai întâi problemele legate de contractul său cu AC Milan. 

Noii șefi chinezi ai lui Milan au renunţat la serviciile sale în luna noiembrie dar nu au vorbit și de toate aspectele ce decurg din acest fapt, conform agenției EFE. Potrivit spaniolilor, surse din cadrul clubului au dezvăluit într-un cerc restrâns că Montella (foto: sportpictures.eu) este noul antrenor al Sevillei.

Anunțul oficial nu va putea fi făcut decât după ce Montella și Milan vor semna actele care îl lasă liber pe antrenorul de 43 de ani. Andaluzii l-au ales pe Montella după ce în această săptămână au discutat și cu alți doi tehnicieni - Walter Mazzarri, Thomas Tuchel și Javi Garcia. 

Sevilla va deveni a șasea echipă din cariera de antrenor pentru Vincenzo Montella, după Roma, Catania, Fiorentina, Sampdoria și Milan. La clubul din Primera se va reîntâlni cu trei jucători pe care i-a mai avut sub comandă - Muriel și Correa (la Sampdoria) și Jovetic (la Fiorentina). Sevilla este pe locul 5 în Spania, cu 29 de puncte, la cinci puncte în spatele ultimului loc al podiumului - ocupat de Valencia. Demiterea lui Berizzo (foto: sevillafc.es) e puțin surprinzătoare, având în vedere că Sevilla va juca și în primăvara europeană din Champions League, unde se va bate cu Manchester United. 

Eduardo Berizzo a fost eroul unui moment incredibil petrecut la pauza meciului cu Liverpool din grupele Ch League. Conduși la pauză cu 3-0, spaniolii au fost îmbărbătați la vestiare cu un mesaj mai puțin întâlnit - antrenorul argentinian le-a spus să că este grav bolnav și că i-ar plăcea să-i vadă luptând pe teren pentru el..Jucătorii Sevillei s-au motivat extraordinar, au revenit incredibil și meciul s-a terminat 3-3! El se afla la conducerea tehnică a andaluzilor din luna mai.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!