Munir El Haddadi și Sergi Samper s-au îndrăgostit de Barcelona: puștii minune din naționala de tineret a Spaniei au semnat prelungirea contractelor cu Barca

Aflată în plin război cu marii rivali de la Real Madrid pentru jucătorul Valenciei - portughezul Andre Gomes, Barcelona își asigură viitorul. Catalanii i-au convins pe Munir El Haddadi și Sergi Samper să-și prelungească înțelegerile. Munir a semnat cu Barcelona până în 2020, iar șefii "extratereștrilor" i-au pus o clauză de 60 de milioane de euro. Samper a semnat prelungirea până în 2019 și a fost de acord cu cei 50 de milioane de euro, clauza de reziliere. În vârstă de 21 de ani, Samper a debutat la prima echipă a Barcei într-un meci din Champions League, împotriva lui APOEL Nicosia, în septembrie 2014.

Barcelona îl vrea cu orice preț și pe Andre Gomes, de la Valencia. 65 de milioane de euro este prețul stabilit de șefii echipei pentru internaționalul portughez. Real Madrid i-ar putea lua fața Barcelonei în această cursă nebună: presa din Spania scrie că galacticul-șef Florentino Perez a discutat în mai multe rânduri cu impresarul jucătorului, dar și cu președintele Valenciei.

Italienii de la Juventus l-au vrut primii pe Andre Gomes și le-au făcut o ofertă de 40 de milioane de euro spaniolilor. "Prea puțin!", au răspuns șefii Valenciei, care mai au o variantă de transfer pentru Gomes. Manchester United și Chelsea îl vor și ele pe jucătorul crescut de FC Porto.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi