Mozzartbet – operator online de pariuri licenţiat în România!

Află tot ce trebuie să știi despre casa de pariuri online Mozzartbet: cum se deschide un cont, cum poți depune și retrage bani, cum se verifică identitatea contului de pariuri și multe altele.

Mozzartbet (D.ONJN 337/27.02.2017) este o agenţie de pariuri înfiinţată în anul 2001 cu sediul în Serbia, care din 2006 activează şi pe teritoriul României. Abia acum a dezvoltat o platformă de pariuri online, deci mai nou face parte dintre operatorii de pariuri licenţiaţi în România, iar de aceea în cele ce urmează voi prezenta un review pentru această casă de pariuri, cu punctele ei forte cât şi aspectele negative.

Vrei să pariezi online? Aceasta este agenția recomandată de PariuriX.com


CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

 1. Interfața

 2. Deschiderea unui cont

 3. Metode de plată

 4. Verificarea contului Mozzartbet

 5. Oferta de pariuri și cote

 6. Cum pariați la Mozzartbet

 7. Pariuri live la Mozzartbet

 8. Pariuri de pe mobil


1. INTERFAȚA

Platforma de pariuri online este una destul de accesibilă şi uşor de folosit, iar pagina de pornire arată precum în imaginea ataşată mai sus. Interfaţa impresionează prin simplitate şi nu iese în evidenţă prin culori agresive şi alte animaţii, fiind disponibilă în limba română (dar traducerea este departe de a fi perfectă). Se navighează foarte rapid, ceea ce nu poate fi decât un aspect pozitiv. Regăsiţi pe pagina de pornire un meniu simplu în partea superioară, de unde puteţi accesa printr-un simplu click oferta de pariuri, pariurile live, rezultatele înregistrate, loto sau pagina contului şi cea de ajutor. Tot pe pagina de pornire regăsiţi şi o listă a celor mai jucate meciuri sau cele mai “nebune” pariuri plasate la acest operator. Totul este foarte bine structurat şi simplu. Un minus este faptul că nu avem posibilitatea să selectăm sportul preferat de pe prima pagină, toate fiind comasate sub forma unei liste de evenimente în meniul pariuri.

AICI găsești recenzia completă a casei de pariuri online Mozzartbet oferită de PariuriX.com!
 

2. DESCHIDEREA UNUI CONT

Ca la orice casă de pariuri online şi aici aveţi nevoie de un cont de utilizator pentru a putea paria. Îl puteţi deschide foarte simplu de pe pagina de pornire. Accesaţi cu un simplu click secţiunea “Înregistrare” din meniul principal şi vi se va deschide pagina de înregistrare precum cea din imaginea de mai jos.
 


Completaţi datele corect după cum urmează:

 • scrieţi datele personale aşa cum sunt trecute în buletin (prenumele, numele şi data naşterii)
 • scrieți o adresă de e-mail validă
 • rescrieţi adresa de e-mail
 • scrieți un nume de utilizator (rețineți-l pentru că-l veți folosi la logare)
 • scrieți o parolă (rețineți-o pentru că o veți utiliza la logarea în cont)
 • rescrieți parola
 • introduceţi codul de verificare din imaginea prezentată
 • bifaţi căsuţa cu “Termenii de utilizare”
 • daţi click pe “Deschidere cont”

După toată această procedură de înregistrare trebuie să confirmaţi contul din adresa de e-mail specificată, prin intermediul mesajului primit de la operator. Imediat ce aţi făcut asta pe site o să primiţi următorul mesaj, care vă anunţă că mai aveţi de trecut un pas pentru a putea paria.
 


Mai exact, pentru a putea să pariaţi trebuie să mai parcurgeţi un astfel de formular cu date personale precum în imaginea de mai jos.

 • selectaţi cetăţenia şi ţara (sunt setate deja pe “România”)
 • introduceţi oraşul
 • introduceţi adresa aşa cum este trecută în buletin
 • bifaţi că sunteţi plătitor de taxe şi impozite în România (este deja setat “DA”)
 • introduceţi CNP-ul
 • bifaţi căsuţa cu “Termenii de utilizare”
 • selectaţi “Continuă”

Aţi finalizat finalizat astfel procesul de înregistrare la Mozzartbet.


3. METODE DE PLATĂ

Aici această casă de pariuri este puţin în urmă faţă de restul operatorilor, având destul de puţine metode de depunere şi retragere. Este prezentă însă o metodă atât de populară în ultimul timp şi anume Skrillplus că se poate depune direct din agenții stradale.


Depuneri

 • Plata în numerar la una din agenţiile Mozzart (cu ajutorul numelui de utilizator sau cu CNP-ul vă puteţi transfera bani în cont)
 • Skrill (minim 45 RON)
 • Cont bancar sau prin poştă


Retrageri

 • Retragere în numerar în una din agenţiile Mozzart
 • Skrill (minim 100 RON)

Operatorul nu precizează alte metode de plată, deşi este posibil să îmbunătăţească pe viitor acest serviciu. De asemenea nu precizează limite maxime de depunere sau retragere, iar despre minimul depunerii o face doar în cazul Skrill.

Mai multe despre metodele de plăți disponibile poți afla accesând acest articol oferit de PariuriX!


4. VERIFICAREA CONTULUI MOZZARTBET

După ce v-aţi creat un cont la Mozzart, acesta va fi limitat la o depunere maximă de 100 €. Pentru a trece de limitarea respectivă trebuie să vă validaţi contul. În acest sens operatorul vă solicită să uploadati următoarele :

 • act personal de identitate (carte de identitate, pașaport, permis de ședere)
 • alte documente (factură de energie electrică, factură de telefon, factură pentru gaze, apă etc)

Acest proces îl veţi începe atunci când veţi observa în bara de meniu principal, lângă numele vostru de utilizator, semnul “!” încadrat într-un triunghi roşu. El semnalizează problema menţionată mai sus. Printr-un simplu click pe acest semn veţi fi direcţionaţi către meniul “Ajutor” al operatorului, care nu va fi însă de niciun ajutor şi nu veţi găsi explicaţiile necesare pentru validare.

Pentru asta trebuie să intraţi în contul vostru de utilizator, iar de acolo în secţiunea “Modificare date”. Acum dacă accesaţi cu un click semnul “!” prezentat de mine anterior o să fi direcţionaţi către pagina de validare a contului. Aceasta este singura modalitate de a intra pe respectiva pagină. Dacă selectaţi semnul “!” de pa pagina principală sau din orice alt meniu o să fiţi direcţionaţi către meniul “Ajutor”.

Află mai multe despre verificarea contului de pariuri Mozzartbet! 
 

validare-date.jpg


5. OFERTA DE PARIURI ȘI COTE

La acest capitol ne atrage din start atenţia numărul redus de sporturi. Operatorul se rezumă doar la câteva sporturi importante, mai puţin de 10, ceea ce este cu mult sub ce oferă, de exemplu, această casă de pariuri online. În mod cert mai trebuie lucrat la acest capitol.

Din punct de vedere al cotelor nu impresionează, păstrându-se în limitele normale ce le găsim şi la restul operatorilor. Găsim şi cote puţin mai mari la unele meciuri, dar şi mai mici, însă nimic spectaculos. Sunt prezente tipurile de pariuri cele mai uzuale, însă regăsiţi şi altele specifice agenţiilor de cartier. Punctul forte îl reprezintă gama largă de pariuri combinate - te așteaptă peste 100 de opțiuni de acest gen la fiecare meci de fotbal cât de cât decent!

La pariuri pe ponturi baschet regăsiţi însă un pariu interesant “pre-match” şi anume “Total puncte înscrise de fiecare echipă”. Este un tip de pariu care poate fi folositor şi care lipseşte din oferta multor case de pariuri. Destul de bună este şi oferta la tenis, cu tipuri de pariuri diversificate. Regăsim handicapul ajustabil la gameuri, dar şi combinaţii care nu le găsiţi la alte case, precum “Rezultat final/Total gameuri”, “Rezultat final/Total gameuri în set”, “Rezultat final/ Totalul gameurilor va fi un număr par sau impar” şi altele pe acelaşi tipar.

Puteţi paria aici la loto şi găsiţi aici cele mai populare loterii la casele de pariuri offline (Grecia Kino, Letonia Keno şi multe altele).

CLICK AICI pentru a afla mai multe despre oferta de pariere pre-meci a celor de la Mozzartbet!
 

6. CUM PARIAȚI LA MOZZARTBET?


După ce v-aţi familiarizat cu site-ul puteţi trece la plasarea primului pariu. Este la fel de simplu să faceţi acest lucru ca la orice altă agenţie online. Din meniul principal aflat în partea superioară a paginii de pornire, selectaţi cu un click secţiunea “Pariuri”. Imediat veţi fi direcţionaţi către oferta de pariere, defalcată pe fiecare sport în parte.

Adăugaţi pronosticuri pe bilet printr-o simplă selecţie a cotei din dreptul tipului de pariu favorit, iar acestea se vor regăsi pe Tiket-ul situat în partea de jos a paginii de pornire.

 

Tipuri de bilete


Puteţi plasa la această casă de pariuri bilete simple sau sistem. Pentru a plasa un pariu single nu trebuie decât să adăugaţi cota favorită pe tichet. Pentru a plasa un bilet multiplu adăugaţi toate cotele pe tichet, aşa cum aţi citit mai sus. Pentru a plasa un pariu tip sistem selectaţi din partea de sus a tichetului secţiunea “sistem”, iar după adăugarea evenimentelor bifaţi căsuţa sistemului dorit (în imaginea de mai sus am ales sistemul 2/3).

La Mozzart aveţi posibilitatea să plasaţi şi bilete cu bază. În meniul “Sistem” de pe tichet o să observaţi opţiunea “FIX” în partea din stânga a fiecărui eveniment. Selectaţi-o cu un click pentru meciurile dorite ca bază. Un eveniment selectat ca bază va avea această opţiune marcată într-un dreptunghi portocaliu, vizibil. Tot ce mai aveţi de făcut este să alegeţi sistemul dorit. Pentru a plasa orice tip de bilet, introduceţi miza în căsuţa “Suma”, iar apoi selectaţi “Joacă Biletul”. 

Află mai multe detalii despre cum se pune primul pariu la Mozzartbet: https://pariurix.com/agentii/mozzartbet/primul-pariu
 


7. PARIURI LIVE LA MOZZARTBET

Nu putea lipsi bineînţeles platforma de pariuri live. Aceasta este una care impresionează, pe lângă mulţimea de evenimente oferind şi statistici în play sau transmisiune live video. Platforma se accesează foarte simplu chiar de pe pagina de pornire şi arată precum în imaginea de mai jos.

Din acest punct de vedere, Mozzart este printre cele mai bune case de pariuri licenţiate din România. Nu lipsesc din oferta live cele mai importante tipuri de pariuri, iar statisticile in-play sunt de cea mai înaltă calitate, peste mulţi operatori din domeniu. La fel şi sectiunea “Transmisii Live”, pe care n-o regăsim la multe case licenţiate. 
 

8. MOZZARTBET DE PE MOBIL

Dacă accesaţi această casă de pariuri de pe un telefon mobil sau tabletă, site-ul va apărea precum în imaginea de mai jos.


Meniul obişnuit în varianta desktop se va regăsi sub forma unei coloane în partea din stânga a paginii de pornire. De acolo puteţi accesa oferta de pariere, rezultatele, platforma live sau contul de utilizator. Totul este la fel de simplu însă trebuie precizat că navigarea este puţin mai greoaie. Mozzart are totuşi şi o aplicaţie specială pentru terminale mobile cu Android pe care o puteți descărca și la care navigarea este ceva mai simplă, grafica fiind optimizată mai bine pentru mobil. 

În concluzie, Mozzarttbet are şi plusuri şi minusuri, însă din păcate există o problemă mare care trage agenția în jos. Dacă vei juca aici vei da de destul de multe bug-uri, iar staff-ul răspunde uneori foarte greu la mailuri astfel încât uneori va dura mult până când o problemă va fi rezolvată.  Dacă vrei să discuți cu alți membri ai comunității PariuriX despre Mozzartbet, atunci te invit pe forumul nostru de discuții: https://pariurix.com/discutii/mozzartbet-discuii-pareri-i-probleme-55716.html.

Unde încep cei mai mulți pariori să joace la pariuri sportive online? Află acum!
 

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi