Mourinho, tentat de farmecul Parisului! De ce s-a supărat ”The Special One”

Manchester United se confruntă, pentru prima oară, cu pericolul de a-l pierde pe cel mai important om al echipei. Potrivit BBC Sport, Jose Mourinho a declarat că nu se vede încheindu-și cariera de antrenor pe ”Old Trafford”. S-ar putea ca lucrul ăsta să se întâmple chiar mai repede decât și-au închipuit șefii lui United, chiar la vară. Iar zvonurile sunt alimentate de informația că ”The Special One” nu a purtat nicio discuție până acum cu vice-președintele executiv al clubului, Ed Woodward (foto: squawka.com), despre o eventuală prelungire a contractului. 

Portughezul a semnat anul trecut un contract valabil până în vara lui 2019, cu opțiune de prelungire pentru încă un an, dar englezii vor să se asigure că Mourinho va mai rămâne la echipă și după 2020. Potrivit presei din Anglia, Jose Mourinho este din ce în ce mai frustrat de faptul că Woodward se bagă din ce în ce mai mult la echipă, în condițiil eîn care se știe cât de mult urăște asta el. 

Mourinho s-a plâns de ceea ce a numit ”o organizare inutil de birocratică și ineficientă” la bazele de pregătire de pe Old Trafford și United Carrington. Ezitarea șefilor echipei în perioada stabilirii transferurilor necesare la echipă, precum și dorința lui de a concura cu marile rivale în ceea ce privește finanțarea unor campanii de transferuri pentru a face față atât în campionat, cât și în Ch League, sunt celelalte două motive de nemulțumire ale portughezului. (foto: manutd.com)

În ciuda celor două succese ale echipei în primul mandat al lui Mourinho - Cupa Ligii Angliei și trofeul Europa League (victorie care i-a asigurat echipei prezența în Ch League), Ed Woodward nu a făcut nici o mișcare pentru a-i oferi managerului o extensie a contractului.Asta în timp ce șeful lui United a declarat că a discutat deja cu Mourinho subiectul ăsta. "Total neadevărat, contacte zero pentru asta!", a spus un prieten apropiat al portughezului pentru Record Sport.

Într-un interviu acordat canalului de televiziune francez TF1 în weekend-ul abia încheiat, Mourinho a anunțat public o incertitudine legată de viitorului său pe ”Old Trafford”. "Pot să spun că sunt încă un manager care are multe întrebări, cu ambiții, cu dorința de a face lucruri noi. Și nu cred că sunt sigur că-mi voi termina cariera la United", a spus el.

Mourinho arde de nerăbdare să aducă titlul din Premier League pe ”Old Trafford” - ar fi primul de la plecarea legendarului Sir Alex Ferguson (captură foto: youtube). Iar dacă va reuși asta, se va transforma într-un adevăr erou pentru United. Dar pentru asta, ”The Special One” mai are nevoie de întăriri la echipă.

Daily Mirror scrie că portughezul s-ar fi înțeles deja cu prietenul său Florentino Perez pentru transferul lui Gareth Bale la United în această iarnă. Iar prețul pentru care Real va renunța la starul galez este de aproximativ 95 milioane de euro. Englezii vor să-l includă în afacere pe David De Gea, pentru a plăti mai puținj pentru Bale. 

Revenind la Mourinho (foto: manutd.com), trebuie spus că portughezul nu s-a ferit să rostească și nume despre posibila sa viitoare destinație. În același interviu pentru TF1 , antrenorul lui Man United a declarat că PSG este o echipă care i s-ar potrivi perfect. Prima dată, ”The Special One” a declarat că i-ar plăcea să antreneze naționala Portugaliei, după care a adus vorba despre vice-campioana Franței.

”E ceva fantastic! Fiul meu, care trăiește la Londra, s-a dus la Paris pentru a vedea un meci al lui Paris Saint-Germain, nu s-a dus la Manchester. De ce Paris?...Pentru că are ceva special: magie, calitate, tinerețe. Este fantastic!”, a spus Mourinho despre PSG. 

Dwight Yorke (foto: wikipedia.org), fostul atacant al lui Manchester United, crede că echipa are o mare problemă în aceste condiții. "E alarmantă declarația lui. Nu știu de ce Mourinho spune un lucru ca acesta în momentul ăsta al sezonului. Cu siguranță că fanii lui United și-ar fi dorit să audă altceva. Echipa a început excelent și sunt așteptări mari, astfel că nu știu de ce a vrut să dea o astfel de declarație. Dar acesta e Jose, face parte din farmecul lui”,a comentat fostiul fotbalist. 

Comentatorii de fotbal din Anglia au dat răspunsul la declarațiile lui Jose Mourinho. Conform acestora, ”The Special One” s-a gândit în primul rând la o carte jucată de portughez pentru a le forța mâna patronilor în privința transferurilor. City a învins-o în ultima etapă cu 7-2 pe Stoke, în timp ce Man United a fost dominată pe alocuri copios de Liverpool (0-0). La final. Mourinho s-a plâns de faptul că nu a avut soluții pe bancă. În acest moment, Baily, Pogba, Fellaini și Carrick sunt accidentați.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!