Mourinho și Guardiola se bat pe un jucător de la Lazio. 98 mil euro a oferit United!

Rivale de moarte, Man City și Man United au pornit perfect sezonul ăsta - după șase etape, ambele sunt la egalitate de puncte (15) și conduc în clasamentul din Premier League. City e prima, având avantajul mai multor goluri marcate, 21 față de cele 17 ale trupei lui Mourinho. Diferența a fost făcută în ultima etapă, când jucătorii lui Guardiola au dezmembrat-o cu 5-0 pe Crystal Palace, în vreme ce United nu a reușit decât un 1-0 pe terenul lui Southampton. 

Cele două echipe s-au înscris acum și în cursa pentru Sergej Milinkovic-Savic (foto: facebook), mijlocașul de 22 de ani al lui Lazio! Considerat unul dintre cei mai buni jucători din Europa la vârsta lui, jucătorul sârb ar fi ales-o pe Man United, conform celor de la Daily Express. Și Lazio merge pe varianta United după ce gruparea de pe ”Old Trafford” a oferit 98 milioane de euro pentru Savic! 

Puternic și înalt (1,93), Milikovic-Savic s-ar potrivi perfect în ”invincibila armada” pe care Mourinho și-a propus să o construiască pe ”Old Trafford”. Sârbul (foto: facebook) a înscris 11 goluri în 78 de jocuri pentru Lazio, dar specialiștii sunt de părere că de-abia de acum încolo își va face simțită prezența jucătorul în fotbalul european.

Faptul că Juventus a oferit 46 de milioane de euro vara asta lui Lazio ar trebui să ofere o indicație corectă despre cât de bine este văzut Milikovic-Savic. Rapoartele sugerează acum că Lazio, văzând aceste oferte, pare hotărâtă să-i ofere o înțelegere mult mai avantajoasă jucătorului. Astfel că United sau City ar trebui să se gândească serios la o super-ofertă pentru a-i convinge pe italieni. United a făcut deja prima mișcare, iar acum se așteaptă reacția celor de la Man City.

Pentru Guardiola, Milikovic-Savic ar fi perfect pentru o echipă care pare lipsită ”elementul” fizic la mijlocul terenului. Yaya Toure și Fernandinho se apropie de sfârșitul carierei și ar fi momentul ideal pentru ca Savic (foto: facebook) să preia de la ei toate cunoștințele în viitorul apropiat. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!