Mourinho pune preţ pe tineri. Oliver Burke, de la Nottingham, a devenit o prioritate pentru United

"The Special One" Mourinho a pus ochii pe un jucător...special - Oliver Burke. Puştiul de 19 ani de la Nottingham Forest e văzut de antrenorul lui Manchester United o super-variantă la mijlocul terenului. Deja şefii lui United au făcut o ofertă pentru noua senzaţie din fotbalul britanic, pentru care au licitat şi alte mari cluburi din Anglia, dar şi din Europa. Real Madrid, Barcelona şi Bayern Munchen au văzut şi ele în jucătorul lui Nottingham o afacere excelentă. Bayern a înaintat chiar o ofertă de 12 milioane de euro pentru Oliver Burke, jucător comparat de specialişti cu starul galez Gareth Bale. 

Din Anglia, Arsenal şi West Bromwich şi-au manifestat şi ele interesul pentru Burke. Ofertele de "doar" 7 milioane de euro i-au lăsat, însă, indiferenţi pe şefii lui Nottingham Forest, care sunt de părere că un transfer acum la o echipă mare nu ar fi benefic pentru tânărul mijlocaş. Au cedat, totuşi, în faţa dorinţei lui Burke, fotbalist care ar putea ajunge la United sub formă de împrumut. Pe Mourinho nu îl deranjează - portughezul a declarat în presa engleză că vrea să lucreze cu cei mai buni tineri jucători din Premier League. E motivul pentru care Mourinho l-a promovat anul ăsta în echipa mare a lui Manchester United şi pe Marcus Rashford, un atacant de 19 ani. 

Eu nu o să renunţ niciodată la niciun jucător care poate ajuta echipa. Iar Marcus o poate face. Desigur, Zlatan e prima opţiune pentru postul de atacant, pentru că el este un fotbalsit extraordinar. El nu este doar un super-marcator, ci şi un jucător care creează spaţii mari pentru ceilalţi jucători. Unul dintre aceştia ar putea fi Marcus, dar depinde numai de el. Poate juca sau poate sta pe banca de rezerve. De el depinde totul,

---a spus Jose Mourinho

Marcus Rashford s-a descurcat de minune în meciul cu Hull City. Trimis pe teren de Mourinho în ultimele 20 de minute în locul lui Juan Mata, Rashford a marcat golul victoriei în prelungiri (nn - Manchester United a câştigat cu 1-0). 

Au fost momente incredibile pentru mine. Fanii au venit pe teren pentru a sărbători alături de noi. Nu mereu ai parte ca jucător de astfel de momente. E uimitor pentru mine să fiu zi de zi la antrenamente alături de un jucător ca Zlatan Ibrahimovic. Am foarte multe lucruri de învăţat de la el,

---a declarat Marcus Rashford

Foto: nottinghampost.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi