Mourinho, ochi și urechi în ”curtea” Realului. Ronaldo cere 70 mil euro pe an să nu plece

Jose Mourinho continuă să ”sondeze” piața în căutarea celor mai bune variante pentru echipa sa. A găsit un posibil elev foarte aproape, în Premier League..Numai că șefii lui West Ham nu vor să renunțe nici în ruptul capului la Marko Arnautovic. Interesul lui ”The Special One” pentru internaționalul austriac (foto: whufc.com) este unul imens, portughezul fiind în tribune la ultimul amical al Austriei cu Rusia. 

Cumpărat vara trecută de West Ham de la Stoke City cu 22,8 milioane de euro, Arnautovic a ajuns acum să valoreze aproape 26 milioane de euro pe piața transferurilor. Asta va face cu sigurnață ca ”ciocănarii” să-și vândă foarte scump starul. Dacă o vor face..

Între timp, pe ”radarul” lui Mourinho a apărut fără să vrea și Ivan Perisic (foto: inter.it). Ca și PSG, Inter este și ea vizată de UEFA pentru încălcarea politicii de fair-play financiar în sezonul trecut și trebuie să vândă vara asta. Iar croatul ar fi cu adevărat o mană cerească pentru Manchester United.

Englezii sunt dispuși să le plătească italienilor 41 milioane de euro - atât cât trebuie să existe în conturile clubului din vânzarea de jucători până la finalul acestei luni. Inter mai are și varianta Brozovic, jucător dorit de Tottenham, dar prețul de 24 milioane euro nu este unul mulțumitor pentru italieni 

Pe de altă parte, se pare că Gareth Bale nu a renunțat la ideea de a o părăsi pe Real Madrid. Mult mai bine văzut acum, după ”nebuniile” făcute în finala Champions League, galezul negociază de pe poziții de forță cu madrilenii, care doresc să-i ofere o prelungire a contractului. Mourinho e ochi și urechi în ”curtea” Realului, așteptând un pas greșit al lui Florentino Perez pentru a i-l sufla de sub nas pe Gareth Bale (foto: realmadrid.com)

Președintele Realului are treabă multă în ultima vreme în ceea ce-l privește pe Cristiano Ronaldo. Spaniolii de la Don Balon susțin că Perez îl vrea în continuare pe ”Bernabeu” pe starul portughez, dar că nu este dispus să se încline în fața oricărei cereri a fotbalistului, pe care PSG îl așteaptă la Paris cu un salariu de 45 milioane de euro. 

Pentru a rămâna la Madrid, Ronaldo dorește ca Real Madrid să-i plătească jumătate din suma datorată fiscului spaniol și, totdată, a cerut un salariu de 70 milioane de euro anual! Dorințele portughezului sunt, însă, de neconceput pentru Florentino Perez, care este gata să-l vândă la PSG pe Ronaldo (foto: realmadrid.com).

”Balonul de Aur” are o clauză de reziliere de 1 miliard de euro, dar cu siguranță nimeni nu va da acești bani pe el. Presa spaniolă notează că Perez se va mulțumi cu 230 milioane de euro în schimbul lui Cristiano, care este dorit cu insistență și de Jose Mourinho la United. Oricum ar fi, portughezul are șanse mici (în aceste condiții) să mai continue la Real, unde Perez visa să-l aibe în atac și pe Neymar. Acum, cei doi au șanse extrem de mari să facă ”pereche” în atacul lui PSG.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi