Arbitrajul va fi marea problemă la derby-ul dintre Liverpool şi Manchester United

Chelsea a făcut scor, 3-0, cu Leicester în Premier League. Diego Costa, Hazard şi Moses au marcat în victoria contra campioanei Angliei. Chelsea s-a apropiat acum la 3 puncte în clasament de liderul Manchester City. Trupa lui Mourinho o poate depăşi în clasament pe Chelsea în cazul unei victorii pe "Anfield". Antrenorul lui Manchester United spune că arbitrajul va fi cheia meciului cu Liverpool. 

Anthony Taylor va conduce la centru derby-ul etapei a 8-a din Premier League. Numirea acestuia a provocat indignare printre fanii lui Liverpool, având în vedere că Taylor locuieşte la doar 9 kilometri distanţă de stadionul lui Man United, "Old Trafford". Mourinho crede că Taylor va acorda acel "1 la sută" gazdelor în încercarea de a nu greşi şi pentru a evita să fie acuzat că este fan United. 

Cred că Domnul Taylor este un arbitru foarte bun, dar cineva a vrut să pună presiune pe el prin această delegare la acest meci. Simt că va fi foarte dificil pentru el să aibă o prestaţie bună. Este punctul meu de vedere şi atât. Am fost pedepsit de mai multe ori pentru vorbele mele şi nu mai vreau să spun nimic mai mult cu privire la asta. Am învăţat o lecţie în trecut,

---a spus Jose Mourinho 

"The Special One" a scos din buzunare sezonul trecut 55 de mii de euro şi a fost suspendat o etapă după ce a criticat arbitrajul la finalul meciului pierdut de Chelsea cu 3-1 în faţa lui Southampton. 155 de mii de euro a plătit în total amenzi portughezul cât a stat pe banca lui Chelsea!

Şi Liverpool a protestat în ultimii ani la adresa arbitrajelor. În 2013, după înfrângerea, 1-2, cu Manchester City, antrenorul de atunci Brendan Rodgers (foto: dailymail.co.uk) l-a pus la zid pe centralul Lee Mason. "Să sperăm că pe viitor nu vom mai avea parte de un nou Arbitru Mare la un meci între Liverpool şi Manchester", a spus atunci Rodgers care, ulterior, a fost amendat cu 9 000 de euro pentru aceste declaraţii. 

Click aici si pariaza LIVE pe cea mai buna oferta de pariuri

 

Foto: dailymail.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi