Mourinho îl vrea pe Gimenez, de la Atletico Madrid. 55 de milioane de euro oferă Man United

Arsenal, Barcelona şi Manchester City i-au făcut vara asta pressing lui Jose Gimenez, dar jucătorul lui Atletico Madrid ar putea ajunge la Manchester United. Şefii echipei antrenate de Jose Mourinho oferă 55 de milioane de euro pentru fundaşul de 21 de ani. Pentru spanioli ar fi o superafacere - Atletico l-a cumpărat în 2013 pe Gimenez cu 900 de mii de euro de la micuţa Danubio, o echipă din prima divizie a Uruguayului. 

Considerat unul dintre cei mai buni tineri apărători din Europa, Gimenez este văzut de către Mourinho varianta perfectă pe post pentru Eric Bailly. Transferat în această vară de la Villarreal pentru 33 de milioane de euro, ivorianul s-a accidentat şi va lipsi cel puţin trei luni de pe gazon. Este motivul pentru care Jose Mourinho îi presează pe şefii lui United cu transferul lui Gimenez, care a mai fost dorit în primăvară de Real Madrid. 65 de milioane de euro au cerut atunci şefii lui Atletico pentru fundaşul uruguayan. 

Jose Gimenez a fost foarte aproape vara asta de transferul la Arsenal, dar Arsene Wenger s-a sucit în ultimul moment şi a optat pentru Shkodran Mustafi. Asta şi din considerente financiare - şefii grupării de pe "Emirates" au plătit "doar"..38 de milioane de euro pentru jucătorul Valenciei. 

Mourinho va trebui să aştepte până în ianuarie pentru transferul lui Jose Gimenez. Tot atunci, Manchester United va renunţa la Bastian Schweinsteiger. Presa din Anglia scrie că prin readucerea acestuia la prima echipă, după exilul de aproape trei luni la echipa de tineret, Mourinho urmăreşte să-i crească cota jucătorului german pentru ca acesta să reprezinte o afacere profitabilă în perioada de transferări pentru gruparea de pe "Old Trafford".  

 

Foto: marca.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!