Mourinho chiar e special. Şi-a dus jucătorii să se antreneze în parcarea unui hotel!

Înfrângerea istorică din campionat în faţa lui Watford, după 30 de ani, a fost greu digerată de către şefii luI Manchester United, care i-au trimis înapoi acasă cu trenul pe jucătorii lui Mourinho. Nici portughezului nu i-a picat prea bine eşecul în faţa echipei lui Pantilimon. Ca să lea dea o lecţie, Mourinho şi-a pus starurile de zeci de milioane de euro să se antreneze în parcarea unui hotel înaintea meciului cu Northampton Town, din Cupa Ligii Angliei, câştigat cu 3-1 de United.

Şefii echipei au hotărât şi ei să nu mai arunce cu banii. Le-au rezervat jucătorilor camere într-un hotel de trei stele, unde o noapte de cazare, cu mic dejun, a costat 120 de euro. Mourinho i-a trezit cu noaptea în cap pe Ibrahimovici, Rooney şi compania şi a condus şedinţa tehnică printre maşinile din parcarea hotelului, spre uimirea angajaţilor şi a celorlalţi turişti, care s-au înghesuit să facă poze.

Manchester United are doar 3 victorii în cele cinci etape jucate până acum în noul sezon şi e pe locul 7 în clasament, la şase puncte în spatele marilor rivali de la Man City - lideri în Premier League cu 15 puncte. Înfrângerea cu Watford a fost a treia în opt zile pentru trupa lui Mourinho, care nu mai ştie ce să facă să-i scoată din "amorţeală" pe jucătorii săi. 

Starea de spirit este scăzută, dar suntem oameni și noi şi greşim. Acum, cel mai important lucru e să fim uniţi şi să mergem mai departe. Trebuie să ne concentrăm mai mult. Da, ne este ruşine să ridicăm capul, dar de noi depinde să schimbăm lucrurile. Trebuie să luptăm şi să arătăm că suntem capabili de lucruri frumoase,

---a spus Fellaini

Jucătorii lui Mourinho au şansa să se reabiliteze în faţa şefilor, dar şi a fanilor, sâmbătă, în campionat, când pe "Old Trafford" vine Leicester. Campioana Angliei nu are nici ea un debut fantastic. Echipa lui Claudio Ranieri stă şi mai rău decât Man United - are doar două victorii şi e pe locul 11, cu 7 puncte. "E meciul care ne va arăta clar unde suntem", a spus Mourinho.

Deşi au trecut aproape patru luni de la numirea sa pe banca lui Manchester United, "The Special One" continuă să locuiască într-un hotel. Presa din Anglia scrie că şefii echipei încă nu au găsit o locuinţă pe gustul lui Mourinho. Trei case a văzut până acum portughezul, dar niciuna nu i-a plăcut. Familia lui Mourinho locuieşte la Londra, în casa cumpărată de acesta cât timp a fost antrenor la Chelsea. 

În schimb, marele său rival, Pep Guardiola şi-a găsit locul la Manchester - locuieşte împreună cu soţia sa, Cristina, şi cu cei trei copii, Marius, Maria şi Valentina, într-un apartament din centrul oraşului.

 

Foto: dailymail.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi