Mourinho, cel mai "vânat" om din Manchester. "Nu pot să ies nici să mă plimb.."

Jose Mourinho e foc şi pară. Supărat după 0-4 cu Chelsea, înfrângere după care presa din Anglia i-a găsit un nou nume, "The Humilated Man", portughezul e nemulţumit acum că stă departe de familie. Mourinho locuieşte într-un hotel din Manchester, în timp ce soţia şi cei doi copii au rămas în Londra în reşedinţa în care cei trei au locuit pe vremea când Mourinho o antrena pe Chelsea. Portughezul nu mai poate să facă niciun pas fară ca paparazii să nu fie pe urmele lui, iar lucrul ăsta îl enervează teribil. A dezvăluit că din cauza lor a trebuit să trăiască numai cu ce avea în bagaje, în ultimele luni.

Toata lumea ştie numele hotelului în care locuiesc. Toată lumea ştie cine stă aici. Pentru ei este grozav. Pentru mine e un dezastru, pentru că vreau uneori să mă plimb puţin şi nu pot. Vreau doar să ies şi să merg la un restaurant. Nu pot, aşa că e foarte rău. Dar am aplicaţiile mele şi pot comanda mâncare, lucru pe care îl fac ocazional,

---a dezvăluit Mourinho

Portughezul, care l-a înlocuit în această vară pe banca lui Manchester United pe Louis van Gaal, e acum în căutarea unei case ferită de ochii presei. Chiar şi aşa, însă, îi va fi foarte greu să se descurce fără soţia sa - Mourinho nu are nicio treabă cu bucătăria. 

Pentru prima dată, familia mea trăieşte într-un mod diferit. Să cumpăr o casă?..Nu ştiu. Dar poate dacă voi găsi un apartament bun... nu aceste case uriaşe, pe care presa zice că vreau să le cumpăr. Nu voi face niciodată asta. Dar dacă voi găsi un apartament bun, poate îl cumpăr. Dar nu pot să gătesc..,

---a mai spus Jose Mourinho 

Manchester United a ajuns pe locul 7 în Premier League după coşmarul de pe "Stamford Bridge". Mourinho nu va uita prea curând înfrângerea în faţa fostei sale echipe - în 2010, când era la Real Madrid, a mai păţit o ruşine ca asta. Atunci, Mourinho a fost "distrus" cu 5-0 în "El Clasico" de Barcelona. 

Jose Mourinho a uimit săptămâna asta. Presa din Anglei scrie că portughezul le-a transmis şefilor echipei că nu mai are nevoie de Henrikh Mkhitaryan. Armeanul, adus în această vară pentru 33,5 milioane de euro de la Borussia Dortmund, a jucat până acum într-un singur meci până acum pentru United, şi atunci doar 45 de minute! Mkhitaryan a fost pus deja pe lista de transferuri şi ar putea pleca chiar din această iarnă.

 

Foto: Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi