Mourinho a pus ochii pe Leon Bailey, noua senzaţie din fotbalul belgian

Puştiul minune de la Genk, Leon Bailey a poftit la cluburile mari din Anglia. Tânărul jucător jamaican a declarat că i-ar plăcea să joace la Manchester United. Mijlocaşul de 19 ani a pus însă o condiţie - să fie titular! Şi nu e glumă. Mourinho a trimis deja scouteri să-l urmărească pe Bailey.

Mereu am visat să joc pentru o mare echipă din Anglia, dar mai întâi trebuie să progresez. Nu aş spune nu unei oferte de la United, să zicem, dar doar dacă îmi va fi garantat locul în echipă. În momentul în care va fi ceva concret, ne vom aşeza la masă şi vom discuta,

---a declarat Bailey

Tânărul mijlocaş al lui Genk a marcat şase goluri în acest sezon şi prinde sistematic echipa etapei în Belgia. Şefii echipei au "mirosit" că Leon Bailey poate fi o super-afacere şi i-au ridicat preţul. 24 de milioane vrea Genk pentru mijlocaşul jamaican!

Şi West Ham se pregăteşte pentru un transfer şoc. Fosta adversară a Astrei din Europa League îl vrea pe Mario Mandzukic (foto: Ansa.it). E dorinţa antrenorului Slaven Bilic, care a mai lucrat cu actualul jucător al lui Juventus la naţionala Croaţiei.

Atacantul de 30 de ani a fost urmărit de scouteri ai lui West Ham la amicalul Croaţiei cu Irlanda de Nord, iar notiţele acestora l-au încântat pe Bilic. Mandzukic ar putea reface cuplul din atac cu Zaza la West Ham. Juve l-a împrumutat vara asta pe internaţionalul italian la echipa lui Bilic, care vrea să-l cumpere definitv la anul pentru 20 de milioane de euro. Mandzukic mai are contract cu Juventus doi ani şi jumătate şi costă 21 de milioane de euro. La Juventus a ajuns în iunie 2015, când italienii au plătit 19 milioane de euro lui Atletico Madrid. 

 

Foto: benefoot.net

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi